Individuele, vakinhoudelijke bijles!

StudentsPlus biedt in heel Nederland individuele, vakinhoudelijke bijlessen, gegeven door universitair studenten of studenten aan het hbo. In veruit de meeste gevallen vinden de bijlessen bij de leerling thuis plaats, maar desgewenst is het ook mogelijk om de bijlessen in bijvoorbeeld een bibliotheek, op de universiteit of bij uw zoon of dochter op school te krijgen.

 

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden bij u in de buurt kunt het Gratis Informatiepakket aanvragen. Als u in of in de buurt van een van de hiernaast genoemde steden woont, kunt u daar meer lezen over onze dienstverlening en over het bedrijf. Met ons landelijke netwerk van bijlesgevers bieden wij hulp in heel Nederland; van Leeuwarden tot Venlo en van Haarlem tot Zwolle!

 

Uit ervaring weten wij dat er vaak op korte termijn hulp nodig is, vandaar dat wij hier volledig op ingesteld zijn en wij in de meeste gevallen binnen enkele dagen ook hulp kunnen bieden (afhankelijk van uw specifieke situatie). De hulp die StudentsPlus biedt is door onze ervaring, kennis en expertise ook kwalitatief hoogwaardig en bovendien betaalbaar!

sluiten

 

Inloggen

Onze videos        RSS