Hét bureau voor bijles en huiswerkbegeleiding

Individuele bijles aan huis

#MERK(naam)# gelooft dat individuele bijles aan huis van een (universitair) student de beste keuze is wanneer er behoefte is aan ondersteuning bij een of meerdere probleemvak(ken).

Persoonlijke aandacht

Klassen worden veelal alleen maar groter en met de tijdsdruk van het curriculum kunnen sommige leerlingen eens achterop raken. Wat persoonlijke aandacht voor een of meer probleemgebieden, de mogelijkheid om vragen te stellen en veel te oefenen met de stof kunnen dan fantastisch werken! In de vertrouwde thuisomgeving kan een bijlesgever van #MERK(naam)# alle vragen die uw kind in de klas niet kan of wil vragen beantwoorden. De kennis van het vak maakt dat de bijlesgever uw kind tevens kan uitdagen de stof toe te passen en de resultaten voor het vak te verbeteren. Bijlesgevers van #MERK(naam)# hebben minimaal een 7 gehaald voor het eindexamen vwo en/of volgen momenteel een studie in de richting van de vakken waarin zij bijles geven.

Maatwerk

Met individuele bijles is de ondersteuning maatwerk voor elke leerling. U kunt in overleg met de bijlesgever bepalen waar de nadruk van de bijles op ligt, de afspraken zijn flexibel te maken en uw zoon of dochter kan tijdens de bijlessen alle vragen stellen waarmee hij of zij zit. Door in eerste instantie de basiskennis te verbreden en hiaten aan te pakken, kan er daarna gezorgd worden dat uw kind op korte termijn voldoende handvatten heeft om het vak of de vakken weer zelf aan te kunnen.

Bijles bestaat niet alleen uit vakinhoudelijke hulp, maar is ook een efficiënte manier van het indelen van de tijd. Soms ontstaan moeilijkheden bij een vak ook door het ‘leren leren’ en plannen. Hier kan de bijlesgever ook een grote rol in spelen. De bijlesgever kent uw zoon of dochter persoonlijk, waardoor hij of zij goed op de hoogte is van de probleemstof en kan bepalen waar extra ondersteuning nodig is. De bijles is dus speciaal voor uw zoon of dochter samengesteld!

Service van #MERK(naam)#

#MERK(naam)# is een professionele organisatie met meer dan 13 jaar ervaring in het verzorgen van individuele bijles in heel Nederland. Onze service kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, snelheid, flexibiliteit en transparantie. Met een bestand van meer dan 60.500 potentiële bijlesgevers kunnen wij in heel Nederland en voor vrijwel elk vak en elk niveau van onderwijs passende ondersteuning bieden; en dat veelal binnen enkele werkdagen! Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over een passende invulling van de ondersteuning.

Wij werken met een pakkettensysteem waarbij er maandelijks een aantal uur wordt afgenomen. Dit vormt een stok achter de deur, waardoor er regelmatig aan de probleemstof wordt gewerkt. Uiteraard is dit systeem zo flexibel dat er maandelijks wijzigingen gedaan kunnen worden en wij geen opzegtermijn kennen. 

Met Mijn#MERK(naam)# bieden we u een online platform waarmee u te allen tijde inzicht heeft in de voortgang van de bijlessen, de kosten in het oog kan houden en simpel kan communiceren met ons en de bijlesgever. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? u vrijblijvend aan!

Bijlesgever - Sander

Bij alle leerlingen ga ik aan de slag op de manier die bij die leerling het beste werkt, wat zorgt voor effectieve en leerzame bijlessen. Het is altijd mijn streven samen mooie resultaten te behalen!

Reacties

Krul
Snelle en klantvriendelijke benadering, makkelijke communicatie via de website of telefoon. Niveau studenten prima.