Hét bureau voor bijles en huiswerkbegeleiding

Individuele bijles M&O

Heeft uw zoon of dochter wat moeite met Management en Organisatie of met een financieel vak op het mbo, hbo of de universiteit? Is er wat hulp gewenst met bijvoorbeeld het onderdeel accounting? StudentsPlus biedt hulp!

Individuele bijlessen

Aangezien de bijlessen altijd individueel zijn, kan de bijlesgever zich richten op de specifieke probleemstof van uw zoon of dochter. Veel leerlingen hebben moeite met bijvoorbeeld balansen, verlies-en-winst rekeningen en journaalposten. StudentsPlus helpt leerlingen meer inzicht te verkrijgen en de stof sneller onder de knie te krijgen! Met meer dan 13 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 59.500 studenten is StudentsPlus marktleider op het gebied van individuele bijlessen en gaan wij voor u op zoek naar een bijlesgever bij u in de buurt!

De bijlesgever die we voor u zoeken is goed in M&O en vindt het leuk om leerlingen te helpen en weer enthousiast te maken voor het vak. Aangezien onze bijlesgevers studenten zijn, is het leeftijdsverschil klein, maar het kennisverschil groot. Door dit kleine leeftijdsverschil kan de bijlesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en bij de soms wat taaie theoretische stof hulp bieden en extra uitleg geven.

Mogelijkheden

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze bijlessen en graag wil weten wat wij concreet voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op of meld u vrijblijvend aan!

Bijlesgever - Sander

Bij alle leerlingen ga ik aan de slag op de manier die bij die leerling het beste werkt, wat zorgt voor effectieve en leerzame bijlessen. Het is altijd mijn streven samen mooie resultaten te behalen!

Reacties

C. Heemskerk
We zijn zeer tevreden over de communicatie en coördinatie door StudentsPlus. Daarnaast zijn we zeer tevreden over de wijze waarop aan onze zoon wiskunde bijles wordt gegeven.