Individuele bijles M&O!

Heeft uw zoon of dochter wat moeite met Management en Organisatie of met een financieel vak op het mbo, hbo of de universiteit? Is er wat hulp gewenst met bijvoorbeeld het onderdeel accounting? StudentsPlus biedt hulp!

 

Aangezien de bijlessen altijd individueel zijn, kan de bijlesgever zich richten op de specifieke probleemstof van uw zoon of dochter. Veel leerlingen hebben moeite met bijvoorbeeld balansen, verlies-en-winst rekeningen en journaalposten. StudentsPlus helpt leerlingen meer inzicht te verkrijgen en de stof sneller onder de knie te krijgen! Met meer dan 10 jaar aan ervaring en een netwerk van meer dan 50.000 studenten is StudentsPlus marktleider op het gebied van individuele bijlessen en gaan wij voor u op zoek naar een bijlesgever bij u in de buurt!


De bijlesgever die we voor u zoeken is goed in M&O en vindt het leuk om leerlingen te helpen en weer enthousiast te maken voor het vak. Aangezien onze bijlesgevers studenten zijn, is het leeftijdsverschil klein, maar het kennisverschil groot. Door dit kleine leeftijdsverschil kan de bijlesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en bij de soms wat taaie theoretische stof hulp bieden en extra uitleg geven.


Wanneer het examen in zicht komt kan een bijlesgever alle examenstof met uw zoon of dochter doornemen en oefenen met examenopgaven, zodat uw zoon of dochter goed op het eindexamen voorbereid is en weet wat hij/zij kan verwachten. Daarnaast kan de bijlesgever ook wat tips en trucs geven voor tijdens de examens.


Indien u geïnteresseerd bent in onze bijlessen of graag wat meer zou willen weten, dan kunt u direct contact met ons opnemen of u kunt het gratis informatiepakket aanvragen voor meer informatie over onze bijlessen en de mogelijkheden. Klik hiernaast op een van onze vestigingen voor meer informatie over onze bijlessen, meer voordelen en onze service.

 

sluiten terug

 

Inloggen

Onze videos        RSS