Bijles geven in Amsterdam
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Amsterdam

Werken als bijlesgever bij StudentsPlus is perfect te combineren met je studie of een eventuele andere bijbaan. Andere voordelen zijn:

  • Verdiensten van €12,- per uur
  • Zelf je eigen werktijden en -dagen bepalen
  • Je kennis van verschillende vakken up-to-date houden
  • Uitstekende bijbaan op je cv

Wat houdt bijles geven via StudentsPlus in?

Heb jij de havo of het vwo afgerond en vakken met een 7 of hoger afgesloten? Dan kunnen wij je leerlingen voor bijles aanbieden! Wanneer we een leerling bij jou in de buurt hebben, ontvang je eerst informatie als locatie, aantal uren, vak en niveau. Vervolgens bepaal je uiteraard zelf je deze specifieke leerling wilt helpen. Leerlingen nemen maandelijks een vast urenaantal af, dus je kan rekenen op wat vastigheid. 

StudentsPlus heeft de Leeromgeving ontwikkeld met 14.000+ oefenopgaven die je kunt toewijzen aan je leerling als extra oefenstof. Als je nog geen of weinig ervaring hebt met bijles geven, helpen we je op weg door je toegang te verschaffen tot ons didactisch platform. Dit platform bevat veel tips en trucs om jouw uitlegcapaciteiten te perfectioneren en om eventuele problemen tijdens de bijles op te lossen.

En nu?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Geïnteresseerd? Maak dan snel een account aan bij StudentsPlus, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst en diploma. We hopen je dan zo snel mogelijk een leerling te kunnen aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise