Bijles geven in Alphen a.d. Rijn - Dé bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Alphen aan den Rijn

Woon jij in (omgeving) Alphen aan de Rijn en vind je het leuk om scholieren te helpen? Word dan bijlesgever bij StudentsPlus! Werken als bijlesgever is goed te combineren met je studie of een eventuele andere bijbaan. Ook staat dit goed op je cv en houd je je eigen kennis up-to-date. 

Wat houdt bijles geven via StudentsPlus in?

Jij kan bijles gaan geven als je je havo- of vwo-diploma hebt behaald en de bijlesvakken met minstens een 7 hebt afgerond. Daarnaast:

  • Geef jij zelf de vakken op waarin je bijles wil gaan geven;
  • Bepaal je zelf welke leerlingen je accepteert;
  • Hanteren wij geen minimum aan het aantal leerlingen;
  • Bepaal je zelf je agenda;
  • Verdien je €12 per uur! 

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten).

Ergens anders bijles geven?

Studeer je bijvoorbeeld in Leiden en wil je bijles geven in Leiden? Dan kan dat natuurlijk ook. In Leiden krijgen we veel aanvragen van leerlingen met één of meerdere probleemvakken, die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Schrijf je in als bijlesgever!

Geïnteresseerd? Maak dan een gratis account aan, rond de inschrijving via je account af en upload je cijferlijst. Na een controle door ons ben je gelijk beschikbaar voor nieuwe leerlingen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kijk eens bij onze veelgestelde vragen

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €12 per uur netto!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Veel vraag

StudentsPlus krijgt heel veel vraag naar bijlessen binnen, in heel Nederland. Hierdoor is er voor bijlesgevers genoeg werk.

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter