Bijles M&O in Den Bosch | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles M&O in Den Bosch

Het vak Management & Organisatie is voor veel leerlingen interessant, maar ook ingewikkeld. Onder meer de kredietcrisis, verschillende rechtsvormen en een balans opmaken kunnen best lastig zijn. In dat geval biedt StudentsPlus Den Bosch uitkomst! Uit onze 17 jaar aan ervaring, weten we dat veel problemen bij M&O voortkomen uit de onderliggende wiskunde. Onze bijlesgevers kijken altijd waar bij uw kind de onderliggende problemen zitten. Door ons concept, individuele bijles, thuis door een student, wordt dit snel duidelijk en kunnen de problemen bij de wortels worden aangepakt.

Bijles M&O door een student

Onze studenten hebben het eindexamen Management & Organisatie succesvol afgerond. Door hun flexibele houding, vakkennis en het geringe leeftijdsverschil met uw zoon of dochter zijn studenten erg goede bijlesgevers. Onze bijlesgevers worden ondersteund door een ervaren team met o.a. een pedagoog en kinder- en jeugdpsycholoog door bijvoorbeeld een didactisch platform die wij speciaal voor hen hebben ontwikkeld. Ook monitoren wij zelf bij u hoe de M&O bijlessen verlopen. Is er geen klik met uw zoon of dochter? Dan zoeken wij direct een nieuwe bijlesgever.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Om vrijblijvend te zien wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u een account aanmaken. U ziet dan direct de mogelijkheden en u kunt zich ook meteen inschrijven. In de inschrijving geeft u een aantal wensen door, waarna wij direct voor u aan de slag gaan. Doorgaans kunnen wij binnen enkele dagen een passende bijlesgever voorstellen. Lukt het ons niet, dan betaalt u ons natuurlijk ook niets. U heeft al een uur bijles vanaf €17 per uur.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst