Bijles M&O in Eindhoven - Snel geregeld | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Gratis account

Bijles M&O in Eindhoven

De balans opmaken is niet altijd even makkelijk, maar wel benodigd. Zeker bij het vak management en organisatie (m&o), waarbij accounting en financiering centraal staan. StudentsPlus biedt al 19 jaar individuele bijlessen in m&o, waardoor alle stappen rustig worden doorlopen en uw kind altijd de gelegenheid heeft om vragen te stellen.

Een student als bijlesgever

StudentsPlus zet studenten in als bijlesgevers. De student heeft zelf onlangs het vak m&o op zijn/haar eindlijst afgesloten met een 7 of hoger. Zij hebben dus ook eindexamen gedaan in m&o. Hierdoor is de kennis nog geheel up-to-date. Ook worden de bijlesgevers door ons ondersteund, onder andere door een pedagoog en ons didactisch platform. Daarnaast houden wij altijd een vinger aan de pols bij (de ouders van) leerlingen, zodat we ook kunnen monitoren hoe onze bijlesgevers presteren.

Tarieven voor bijles m&o

Onze tarieven liggen altijd tussen de €17 en €25, afhankelijk van het gekozen urenpakket. U kunt het urenpakket iedere maand wijzigen en ook opzeggen. Wij hanteren geen zoek- of inschrijfkosten, ook in het uitzonderlijke geval dat we geen bijlesgever kunnen vinden. Tot slot geschiedt de facturatie bij ons altijd achteraf, dus een maand nadat de overeenkomst van start is gegaan. 

Hoe laat ik StudentsPlus een bijlesgever zoeken?

Om ons de zoektocht naar een passende bijlesgever te laten starten, kunt u allereerst een account aanmaken. Waarna u extra inzicht krijgt in de mogelijkheden in uw specifieke situatie. De tweede stap is de uitgebreide inschrijving. Hierin kunt u alle wensen en voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld de gewenste bijleslocatie (bijvoorbeeld aan huis), het aantal bijlesuren en de gewenste dagen. Hierna starten wij direct de zoektocht en hoort u altijd binnen 5 werkdagen van ons. Mocht u onverhoopt geen klik voelen met de bijlesgever, dan gaan wij vanzelfsprekend op zoek naar nieuwe bijlesgever. 

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst