Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles M&O in Eindhoven

De balans opmaken is niet altijd even makkelijk, maar wel benodigd. Zeker bij het vak management en organisatie (m&o), waarbij accounting en financiering centraal staan. StudentsPlus biedt al 20 jaar individuele bijlessen in m&o, waardoor alle stappen rustig worden doorlopen en uw kind altijd de gelegenheid heeft om vragen te stellen.

Een student als bijlesgever

StudentsPlus zet studenten in als bijlesgevers. De student heeft zelf onlangs het vak m&o op zijn/haar eindlijst afgesloten met een 7 of hoger. Zij hebben dus ook eindexamen gedaan in m&o. Hierdoor is de kennis nog geheel up-to-date. Ook worden de bijlesgevers door ons ondersteund, onder andere door een pedagoog en ons didactisch platform. Daarnaast houden wij altijd een vinger aan de pols bij (de ouders van) leerlingen, zodat we ook kunnen monitoren hoe onze bijlesgevers presteren.

Tarieven voor bijles m&o

Onze tarieven liggen altijd tussen de €17 en €25, afhankelijk van het gekozen urenpakket. U kunt het urenpakket iedere maand wijzigen en ook opzeggen. Wij hanteren geen zoek- of inschrijfkosten, ook in het uitzonderlijke geval dat we geen bijlesgever kunnen vinden. Tot slot geschiedt de facturatie bij ons altijd achteraf, dus een maand nadat de overeenkomst van start is gegaan. 

Hoe laat ik StudentsPlus een bijlesgever zoeken?

Om ons de zoektocht naar een passende bijlesgever te laten starten, kunt u allereerst een account aanmaken. Waarna u extra inzicht krijgt in de mogelijkheden in uw specifieke situatie. De tweede stap is de uitgebreide inschrijving. Hierin kunt u alle wensen en voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld de gewenste bijleslocatie (bijvoorbeeld aan huis), het aantal bijlesuren en de gewenste dagen. Hierna starten wij direct de zoektocht en hoort u altijd binnen 2 werkdagen van ons. Mocht u onverhoopt geen klik voelen met de bijlesgever, dan gaan wij vanzelfsprekend op zoek naar nieuwe bijlesgever. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

 • Maak een keuze in de lijst