Bijles M&O - Aan huis in héél Nederland | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles M&O

M&O is op de middelbare school vaak een lastig vak, mede omdat er veel aspecten van wiskunde en economie in terugkomen. Onze ervaring is dat de problemen bij M&O vaak terug te leiden zijn naar bijvoorbeeld wiskunde. De bijlesgever bij StudentsPlus is een student, die exact bekijkt waar de problemen bij uw kind zitten. Zo pakt de student de problematiek bij de wortels aan. De bijles is altijd individueel en vindt aan huis plaats.

Bijles M&O in heel Nederland

Onze bijlesgevers wonen verspreid over heel Nederland, dus niet alleen in de studentensteden. Vaak wonen zij bijvoorbeeld nog bij hun ouders en vinden zij het leuk om hun kennis te delen met een middelbare scholier uit de directe omgeving. Voor iedere leerling kunnen we dus vaak passende ondersteuning verzorgen.

Hoe regel ik de M&O bijlessen?

Dat is erg simpel. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt en uw inschrijving heeft voltooid, gaan wij voor u aan de slag. Wij kijken welke studenten er bij u in de buurt wonen en welke student het meest geschikt is om de bijles te verzorgen. Deze zoektocht duurt doorgaans niet langer dan vijf werkdagen. Lukt het ons niet om een student te vinden, dan was de zoektocht gratis. Wij hanteren namelijk nooit zoek- of inschrijfkosten.

Wat kost een uur bijles?

Dat varieert tussen €17 en €25 per uur en is afhankelijk van hoeveel uren u maandelijks inkoopt. U kunt de bijlessen verder maandelijks opzeggen of wijzigen. 

Service

Ons professionele en enthousiaste team heeft een didactisch platform opgezet voor de bijlesgever, zodat de bijlesgever zijn of haar uitlegvaardigheden kan optimaliseren. Daarnaast houdt ons team contact met u om er zeker van te zijn dat alles naar wens verloopt.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst