Bijles M&O op z'n Gronings | Persoonlijk en aan huis
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles M&O in Groningen

M&O komt als vak erg dicht bij de realiteit. 'Hoe run je een onderneming?', 'Hoe sluit ik een lening af?' Veel middelbare scholieren hebben moeite met dit soort vragen en daarom helpt StudentsPlus Groningen met individuele bijles M&O aan huis, gegeven door een student!

Bijles M&O op maat

StudentsPlus Groningen heeft al meer dan 17 jaar ervaring in het verlenen van bijles op maat. Hierdoor weten wij precies wat ervoor zorgt dat de bijles succesvol verloopt. Dit heeft te maken met vele factoren: de klik tussen bijlesgever en leerling, de uitlegcapaciteiten en kennis van de bijlesgever en de inzet en voorbereiding van de leerling. Wij controleren de kennis van al onze bijlesgevers. Daarnaast hebben wij een intakegesprek met hen en bieden wij de bijlesgevers ondersteuning d.m.v. een didactisch platform waarin vele tips en trucs staan. Ons team houdt na de koppeling contact met u over de voortgang van de bijlessen. Is er toch geen klik? Dan zoeken wij natuurlijk een vervanger.

Tarieven en uw wensen en voorkeuren opgeven

U krijgt al hulp van een student vanaf €17 per uur. Meestal is 1 of 2 uur per week bijles al voldoende voor een snel resultaat. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u vrijblijvend een gratis account aanmaken. U ziet dan direct de mogelijkheden en u heeft de mogelijkheid om een online inschrijving te doen. Tijdens deze inschrijving vragen we al uw wensen en voorkeuren, zodat we precies weten wie we moeten gaan zoeken. Doorgaans kunnen we binnen 5 werkdagen al iemand voorstellen. Vinden wij geen bijlesgever, dan factureren wij natuurlijk ook niets. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst