Bijles M&O in Leiden | 1-op-1 en thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles m&o in Leiden

Veel scholieren hebben moeite met m&o (management en organisatie) vanwege de theoretische of wiskundige kanten van dit vak. StudentsPlus heeft in Leiden en omgeving ruime ervaring met het koppelen van leerlingen die moeite hebben met dit vak. Aangezien StudentsPlus al vele jaren actief is in Leiden, heeft zij een groot bestand met studenten die graag uw kind willen helpen. Deze bijlessen vinden bij u thuis plaats. U bepaalt zelf wanneer.

M&o bijles: persoonlijk met veel ervaring

Alle bijlesgevers hebben een persoonlijk intakegesprek bij StudentsPlus gehad en daarnaast hebben wij de kennis van onze bijlesgevers gecheckt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze bijlesgevers didactisch goed onderlegd zijn. Om die reden heeft StudentsPlus, onder leiding van een kinder- en jeugdpsycholoog, een didactisch platform opgericht voor onze bijlesgevers. Met de informatie die op dit platform te vinden is, kunnen bijlesgevers hun vaardigheden perfectioneren. Na de koppeling nemen wij contact met u op om te kijken hoe de bijlessen bevallen. Zijn er problemen, bijvoorbeeld wanneer het niet klikt tussen uw zoon of dochter en de bijlesgever, dan lossen wij die voor u op.

Direct beginnen?

Dat kan! Na de inschrijving gaan wij direct voor u op zoek. Onze zoektocht duurt normaal gesproken niet langer dan enkele dagen. Een uur bijles kost tussen de € 17,- en € 25,-. StudentsPlus Leiden hanteert geen inschrijf- of administratiekosten. Vinden wij dus geen bijlesgever, dan zijn er geen kosten voor u. Nieuwsgierig geworden? Maak dan vandaag nog een gratis account aan!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst