Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele M&O bijles

Vindt uw kind het schoolvak management & organisatie (m&o) lastig? Laat StudentsPlus dan de balans opmaken! Wij verzorgen al 15 jaar individuele m&o bijlessen. Vanuit die ervaring merken we dat 1 á 2 uur bijles per week al heel veel kan helpen.

Bijles m&o in heel Nederland

Inmiddels kunnen we in vrijwel heel Nederland bijles voor m&o verzorgen. Vaak kunnen de bijlessen aan huis plaatsvinden, mocht dat natuurlijk gewenst zijn. Iedere leerling die moeite heeft met het schoolvak m&o kan bij ons terecht, dus van het vmbo, havo, vwo en het gymnasium. Ook mbo- en hbo’ers zijn bij ons aan het goede adres.

De all-in tarieven voor bijles m&o

De all-in tarieven van StudentsPlus liggen tussen de € 15,- en € 21,- per uur, afhankelijk van het aantal afgenomen uren. Wij kennen geen andere kosten, zoals inschrijf- of zoekkosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is geheel vrijwillig en zal dus nooit door ons gefactureerd worden. De facturatie geschiedt overigens altijd achteraf.

Uw wensen en voorkeuren zijn leidend voor onze zoektocht

Tijdens onze online inschrijving geeft u zelf alle wensen en voorkeuren door. Zo bepaalt u welke dagen het beste uitkomen en hoeveel uur er maandelijks moet plaatsvinden. Ook eventuele andere mededelingen kunt hier kwijt, zodat wij zo gericht mogelijk op zoek kunnen naar een passende bijlesgever. Is er onverhoopt geen klik met de bijlesgever die wij voorstellen? Dan zoeken we direct een nieuwe.

Account aanmaken - inschrijven - bijles krijgen

In slechts 10 minuten geeft u de zoektocht uit handen. De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarmee u ons de zoekopdracht geeft. Hierna kunnen we vaak al binnen 5 werkdagen een bijlesgever voorstellen. Onze zoektocht naar een bijlesgever is altijd gratis, ook wanneer wij niemand kunnen vinden. Tot slot kennen wij geen opzegtermijn, zodat de bijlessen direct per de aankomende kalendermaand kunnen worden stopgezet als ze niet meer benodigd zijn. 

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

15 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst