Bijles M&O in Nijmegen - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles m&o in Nijmegen

Heeft uw kind, net als vele anderen, ook problemen met het vak management & organisatie (m&o)? Dan heeft u geluk dat u (in de buurt van) Nijmegen woont! StudentsPlus heeft daar een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd welke staan te springen om bijles voor m&o te geven. De bijlessen zijn individueel en bij u aan huis en worden in onderling overleg met de bijlesgever afgesproken.

Snel starten

Uit ervaring weten we dat er vaak snelheid geboden is bij het starten met de bijlessen. Het vinden van een goede bijlesgever lukt ons in veruit de meeste gevallen binnen 5 dagen, zodat er gelijk begonnen kan worden. Met onze 17 bestaansjaren hebben wij een ervaren studentendatabase opgebouwd in Nijmegen en omgeving. Onze studenten moeten minimaal een 7 op hun eindlijst hebben gehaald voor het vak m&o en zij krijgen een persoonlijk intakegesprek met een van onze medewerkers. Veel van onze bijlesgevers hebben al meerdere leerlingen bijles gegeven en zijn dus al ervaren. Het hoofdkantoor ondersteunt de bijlesgevers door middel van een didactisch platform, waarop diverse artikelen staan over het geven van bijles. 

Tarieven bijles

De tarieven van individuele bijles beginnen bij €17 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal maandelijkse uren. Onze tarieven zijn vrijgesteld van btw en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. De urenpakketten zijn maandelijks aanpasbaar qua aantal uren en opzegbaar, zodat u niet vastzit aan een lang contract. Daarnaast is het altijd mogelijk om tussendoor te wisselen van vak en bijlesgever.

Benieuwd?

Wanneer u nieuwsgierig bent wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u een gratis account aanmaken. U krijgt dan meteen de mogelijkheden in de omgeving te zien en er kan een inschrijving gedaan worden. De inschrijving is voor ons het startschot om gelijk een eerste zoektocht uit te zetten. 

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst