Bijles wiskunde in Utrecht - Al 17 jaar met succes | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles wiskunde in Utrecht

Of het nu gaat om problemen bij wiskunde A, B, C of D: StudentsPlus biedt hulp! Wiskunde is al jaren het meest aangevraagde vak voor bijlessen en StudentsPlus regelt hier al ruim 17 jaar bijles voor. De bijlessen zijn op individuele basis, dus er wordt tijdens de bijles altijd gewerkt aan dat wat uw zoon of dochter het moeilijkst vindt.

De bijlesgevers van StudentsPlus

StudentsPlus werkt met studenten van de hogeschool of de universiteit. Zij zijn erg flexibel in hun beschikbaarheid en staan nog dicht bij de leerling, omdat ze zelf nog niet zo lang geleden de middelbare school hebben doorlopen. Een ideale match dus! Hun kennis van wiskunde wordt van tevoren beoordeeld aan de hand van hun diploma’s en cijferlijsten.

Gratis Leeromgeving

Naast het regelen van een geschikte bijlesgever en de administratie daaromheen, hebben wij ook een gratis Leeromgeving ontwikkeld voor de leerlingen. Hierop staan honderden oefenopgaven voor alle soorten wiskunde. Wiskunde krijg je immers pas echt onder de knie wanneer je veel opgaven maakt, en soms zijn de opgaven in het boek van de leerling daarvoor niet voldoende.

Hoe krijg ik bijles?

Bijles voor wiskunde is eenvoudig online aan te vragen. Dit begint met het aanmaken van een account. Dit account zult u later ook gebruiken om de bijlessen te beheren. De tweede stap is om een inschrijving te doen met dit account. Deze inschrijving is nodig om uw wensen te inventariseren, zodat wij onze zoektocht zo gericht mogelijk kunnen uitzetten. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en hoort u veelal binnen vijf werkdagen van ons over het resultaat. U ontvangt dan direct de contactgegevens van de bijlesgever en de bijlessen kunnen van start gaan.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst