Bijles M&O in Zwolle | Vanaf €17,- per uur | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles m&o in Zwolle

Heeft uw zoon of dochter moeite met management en organisatie (m&o) op school? Dat is begrijpelijk aangezien m&o veel raakvlakken heeft met andere vakken zoals wiskunde en economie. Voor het lezen van balansen is bijvoorbeeld veel wiskundig, economisch en analytisch denkvermogen nodig. Het is dan logisch dat extra hulp welkom kan zijn. StudentsPlus biedt deze hulp door individuele bijles aan te bieden aan huis door een student.

Bijlessen m&o van een student

Wij hebben de afgelopen 19 jaar gemerkt dat een student een erg goede bijlesgever is. Onze bijlesgevers moeten minimaal een 7 hebben gehaald voor m&o voordat zij daar bijles in mogen geven. Daarnaast houden we een persoonlijk intakegesprek met al onze bijlesgevers en bieden wij ze ons didactisch platform aan. Dit platform bestaat uit veel tips om de bijles tot een succes te maken. Naast de kennis en didactiek, is ook het enthousiasme en de klik tussen de bijlesgever en uw kind van cruciaal belang om de bijles tot een succes te maken. Om deze reden houden wij na de koppeling contact met u om er zeker van te zijn dat deze klik aanwezig is en dat alles naar wens verloopt. Mocht het niet zo zijn, dan zoeken wij uiteraard gelijk een nieuwe bijlesgever!

Hoe begin ik?

De eerste stap naar m&o bijles is het aanmaken van een gratis account. U kunt dan meteen de mogelijkheden bekijken en de inschrijving starten. Hier kunt u uw persoonlijke voorkeuren en wensen aangeven en op basis van deze wensen zullen wij onze zoektocht starten. Deze duurt doorgaans niet langer dan enkele werkdagen. Vinden wij niemand, dan bent u ons niets verschuldigd.

Tarieven bijles m&o

De bijlessen hebben tarieven tussen de €17 en €25 per uur. Wij hanteren verder geen inschrijf- of administratiekosten en de urenpakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst