De ideale studentenbijbaan
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven; de ideale bijbaan

Leuk dat je extra informatie wilt over bijles geven bij StudentsPlus! We leggen je graag uit waarom een bijbaan als bijlesgever zo leuk, leerzaam en flexibel is.

Je eigen agenda beheren

In de 17 jaar dat wij bestaan, krijgen we vooral in Amsterdam gedurende het schooljaar ontzettend veel bijlesaanvragen. De meeste aanvragen zijn van middelbare scholieren, die wat extra hulp nodig hebben. Je kunt bij ons zelf bepalen in welke vakken je bijles wil geven, waarbij het een vereiste is dat je deze met een 7 of hoger hebt afgerond en je havo- of vwo-diploma op zak hebt. Zodra een leerling bij jou in de buurt bijlessen nodig heeft in een vak dat jij wil geven, brengen wij je hiervan op de hoogte, inclusief de voorkeursdagen van de leerling. Jij kunt dan zelf bepalen of dit bij jouw huidige studierooster past en of je hier tijd voor wil maken.

Wij ondersteunen jou

Ga je voor de eerste keer bijles geven? Geen enkel probleem! Wij ondersteunen jou op verschillende manieren:

  • De Leeromgeving; duizenden aanvullende oefenopgaven, zodat je altijd oefenstof hebt.
  • De Didactische Ondersteuning; tips & tricks die jou helpen om de bijlessen nog succesvoller te maken.
  • Ons hoofdkantoor; 6 dagen per week bereikbaar om jou te helpen met al je vragen.

Je salaris laten uitbetalen

Na iedere maand kun jij aangeven welke leerling(en) je hoeveel uur bijles hebt gegeven. Dit vul je vervolgens in op je account bij de urenbriefjes, wat extra makkelijk is met onze gloednieuwe App. Deze uren worden vervolgens bevestigd door je leerling en daarna storten wij je salaris van € 11,- per uur op je account. In sommige gevallen is de (ouder van de) leerling ook bereid om jouw reistijd te vergoeden. Als dat het geval is, word je daar van te voren van op de hoogte gebracht.

Gratis inschrijven, op intakegesprek en bijles geven

Wil jij bijlesgever worden bij StudentsPlus? Dan kun je je via het aanmeldformulier eerst een account aanmaken. Op je account kun je vervolgens de inschrijving doen, waarin we ook vragen om aan te geven waar en in welke vakken je de bijlessen wil verzorgen. Nadat je bent ingeschreven, bieden wij je bijlesleerlingen bij jou in de buurt aan waarvan jij zelf kunt bepalen of je er tijd voor hebt. Ook kun je zelf op je account leerlingen uitkiezen welke je bijles wil geven.

Zodra jij je eerste leerling hebt geaccepteerd, krijg je nog een intakegesprek met ons in Amsterdam (of een andere gewenste locatie) om kennis met elkaar te maken. Hierna kun je starten met het geven van de bijlessen!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Leuke bijverdienste

Je verdient €12,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea