Huiswerkbegeleiding in Groningen | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele huiswerkbegeleiding aan huis in Groningen

Is uw zoon of dochter te veel tijd kwijt met het maken van huiswerk? Kan uw kind wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van dit huiswerk? Dan bent u bij StudentsPlus aan het juiste adres! Met meer dan 17 jaar aan ervaring in Groningen, weten wij dat er veel leerlingen zijn die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Wij zoeken een huiswerkbegeleider bij u in de omgeving, zodat deze thuis kan plaatsvinden. De huiswerkbegeleiding is er al vanaf €17 per uur. Met onze ervaring weten we dat 1 à 2 uur per week huiswerkbegeleiding vaak al het verschil kan maken.

Huiswerkbegeleiding door een student

Of het nu gaat om het structureren van het huiswerk, het overhoren of het helpen bij bepaalde vakken; de huiswerkbegeleiders van StudentsPlus zijn allround en kunnen bij alle aspecten helpen. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven door een student, vaak studerend aan de RUG. Doordat de student iets ouder is en recentelijk de middelbare school succesvol heeft afgerond, weet deze precies waar de valkuilen zich bevinden en hoe gestructureerd het huiswerk moet worden gemaakt. Deze student wordt ondersteund door ons academische team, welke een didactisch platform ontwikkeld heeft. Hierin staan veel tips en trucs om de huiswerkbegeleiding tot een succes te maken.

Snel starten

Op het moment dat u een gratis account heeft aangemaakt, ziet u meteen de mogelijkheden bij u in de omgeving en kunt u de inschrijving voltooien. We weten dat er vaak haast zit bij het vinden van een goede huiswerkbegeleider. Hierdoor starten we direct onze zoektocht en vinden we in bijna alle gevallen binnen enkele dagen een geschikte student voor u. Ook wanneer u in de omringende dorpen woont als bijvoorbeeld Haren, Beijum of Vinkhuizen, kunnen wij vaak binnen 5 werkdagen een geschikte student voor u vinden.

Gratis Leeromgeving

Na het inschrijven voor huiswerkbegeleiding krijgt uw kind toegang tot onze gratis Leeromgeving met daarin duizenden oefenopgaven voor de moeilijkste vakken op de middelbare school en basisschool. Zo kan er ook buiten de contactmomenten met de huiswerkbegeleider om gewerkt worden aan de probleemstof. 

Bijles en examentraining

Naast individuele huiswerkbegeleiding biedt StudentsPlus ook bijles in Groningen en examentraining in Groningen.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.