Bijles geven
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

De ultieme bijbaan als student van L.A.N.X.!

Zoek jij naast je studie een bijbaan waarbij jij bepaalt wanneer je werkt? En vind je het leuk om je kennis over bepaalde vakken te delen? Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou!

Waarom bijles geven?

  • uitstekende verdiensten van €12,- per uur;
  • kennis van verschillende vakken up-to-date houden;
  • een bijbaan die mooi staat op je cv;
  • jij bepaalt hoeveel leerlingen je wilt helpen!

Wie ben jij?

Jij mag via StudentsPlus bijlessen verzorgen voor alle middelbare schoolvakken waarvoor jij minimaal een 7 hebt behaald op de havo of het vwo. Hiernaast moet je het leuk vinden om scholieren te helpen met een vak dat jij ook nog eens goed kunt uitleggen. De bijlessen vinden plaats bij jou in de buurt (in Amsterdam!), vaak bij de scholier thuis op dagen en tijden die jullie onderling afspreken.

En nu?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt? Maak dan nu een account aan en schrijf je gelijk in. Aan het eind moet je je middelbare schoolcijferlijst nog even uploaden en dan ben je klaar om te beginnen. In Amsterdam kunnen we je vaak binnen enkele dagen al een leerling aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Maak gebruik van de gratis app

Als bijlesgever van StudentsPlus regel je alles via de Android-app op je telefoon!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter