Bijlesbureau StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

StudentsPlus en het RSG

StudentsPlus biedt je een leuke bijbaan die je goed kunt combineren naast je studie. Word je bijlesgever bij StudentsPlus, dan bepaal je altijd zelf je eigen werkdagen en -tijden!

Alle voordelen op een rij:

  • Goede verdiensten. Je verdient €12,- per uur;
  • Flexibele werkdagen en -tijden. Je mag het helemaal zelf invullen;
  • Je geeft je cv een boost;
  • Je kennis blijft ook up-to-date!

Ik heb geen ervaring, wat nu?

Bij StudentsPlus heb je geen ervaring nodig om bijles te geven. Wat je wel nodig hebt is, is minimaal een havo-, vwo- of gymnasiumdiploma. En voor de vakken waarin je bijles wil geven, moet je een 7 of hoger behaald op je eindlijst. Vind je het spannend? Geen zorgen, ons hele team staat voor je klaar. Je krijgt ook toegang tot ons didactisch platform, waarop je heel veel tips vindt die je kunnen helpen met de voorbereiding of juist wel met het geven van de bijles. Dat is altijd handig, met of zonder ervaring!

Ik wil bijles geven!

Voldoe je aan de eisen en heb je interesse? Maak dan nu een account aan en schrijf je daarna kosteloos in. Tijdens de inschrijving kun je ook alle wensen en voorkeuren opgeven. We vragen je dan ook om meteen je diploma en cijferlijst te uploaden. Mocht je dit niet bij de hand hebben, dan kan je het downloaden op www.duo.nl.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise