Bijles geven - Dé ideale studentenbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven; dé ideale bijbaan naast je studie!

Tof dat je geïnteresseerd bent om bijles te geven. Het maakt niet uit of je deze bijbaan wilt om anderen te helpen of om je kennis up-to-date te houden, zolang je maar gemotiveerd bent. Je bent in ieder geval meer dan welkom als bijlesgever bij StudentsPlus. Check hieronder snel of je voldoet aan onze verwachtingen.

Wat wij van jou verwachten:

  • Een havo-, vwo- of gymnasiumdiploma op zak;
  • Een 7 of hoger op je eindcijferlijst voor de vakken waarin je bijles wil geven;
  • En natuurlijk een flinke dosis enthousiasme!

Mocht je ervaring hebben, dan is dat mooi meegenomen. Heb je geen ervaring? Geen zorgen, we hebben een didactisch platform met allerlei tips & tricks. Daarnaast staat het hoofdkantoor altijd voor je klaar.

“Ik wil bijles geven, maar wat nu?”

Ben geïnteresseerd en voldoe je aan de voorwaarden? Maak dan snel een account aan en schrijf je vervolgens gratis in. Tijdens de inschrijving kun je alle wensen en voorkeuren opgeven. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf waarin en waar je bijles wilt geven. Tot slot upload je jouw (eind)cijferlijst en dan kun jij binnenkort aan de slag als bijlesgever bij StudentsPlus!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter