Bijles geven via StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

De ultieme bijbaan als Amsterdamse student!

Zoek jij naast je studie een bijbaan waarbij je jouw eigen werkdagen en -tijden bepaalt? Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus Amsterdam echt iets voor jou!

Waarom zou je?

  • Uitstekende verdiensten van €12,- per uur;
  • Kennis van verschillende vakken up-to-date houden;
  • Een bijbaan die mooi staat op je cv;
  • Jij bepaalt hoeveel leerlingen je wilt helpen!
 

Wie ben jij?

Jij mag via StudentsPlus bijlessen verzorgen voor alle middelbare schoolvakken waarvoor jij minimaal een 7 hebt behaald op de havo of het vwo. Hiernaast moet je het leuk vinden om scholieren te helpen met een vak dat jij ook nog eens goed kunt uitleggen. Jij wordt benaderd wanneer een scholier uit jouw directe Amsterdamse omgeving bijles nodig heeft. Je kunt dan zelf kiezen of je op dat moment die leerling kan en wil helpen. De bijles is vaak bij de scholier thuis op dagen en tijden die jullie onderling afspreken.

En nu?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt? Maak dan nu een account aan via onderstaande knop, om nog meer informatie te krijgen. Vervolgens kun je jouw diploma en cijferlijst uploaden en kunnen we jou meestal binnen enkele dagen al een leerling aanbieden.

Bijles geven? Klik hier!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise