Bijles geven bij StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven; dé ideale bijbaan!

Wil jij een flexibele bijbaan waarbij je € 12,- per uur verdient en je eigen werkdagen- en tijden bepaalt? Word dan bijlesgever bij StudentsPlus!

Waarom bijles geven bij StudentsPlus?

We zoeken altijd bijlesgevers in heel Nederland, maar vooral in Amsterdam krijgen we veel aanvragen van basis- en middelbare scholieren. Daarom kun je nu een Sparta-stadsfiets met versnellingen winnen als je je inschrijft als bijlesgever in Amsterdam! Overigens bepaal jij zelf in welke vakken je de bijlessen wil verzorgen.

Wat nu?

Maak een account aan, schrijf je gratis in en upload je eindcijferlijst van je middelbare school. Hierna kunnen we je vaak dezelfde week al bijlesleerlingen aanbieden, waarbij jij per keer bepaalt of dit past bij je huidige (studie)drukte.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Leuke bijverdienste

Je verdient €12,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea