Bijles geven bij StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven; dé ideale bijbaan!

Volg je een opleiding op het Windesheim en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Word bijlesgever bij StudentsPlus en pak met jouw kennis de knelpunten van scholieren aan!

Alle voordelen op een rij:

  • Lekker verdienen met €12,- per uur;
  • Zelf je werkdagen en -tijden bepalen;
  • Je geeft je cv een boost;
  • Je kennis blijft ook up-to-date!

Ik heb geen ervaring, wat nu?

Vind je het spannend? Geen zorgen, ons hele team staat voor je klaar. Je krijgt ook toegang tot ons didactisch platform, waarop je heel veel tips & tricks vindt. Dat is altijd handig, met of zonder ervaring!

Ik wil bijles geven!

Heb je interesse? Maak dan nu een account aan en schrijf je daarna kosteloos in. Tijdens de inschrijving kun je alle wensen en voorkeuren opgeven. De laatste stap is het uploaden van je cijferlijst. Vaak kun je daarna al snel aan de slag!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 12 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo