Examentraining in biologie | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele examentraining voor biologie

Vanaf 22 euro per uur!

Individuele examentraining voor biologie

Het eindexamen van biologie is voor veel leerlingen van alle niveaus nog lastig. Om alle struikelblokken weg te nemen kan via StudentsPlus examentraining geregeld worden! Bij deze trainingen wordt er doelgericht gewerkt met de examenbundels en aan de stof waar nog moeite mee is. Mede dankzij onze 22 jaar ervaring, is het mogelijk om in vrijwel heel Nederland examentraining in biologie te verzorgen.

Examentraining in een individuele setting

De examentrainingen zijn bij StudentsPlus altijd individueel en bij de leerling thuis. Mocht aan huis geen voorkeur hebben, dan kan er ook afgesproken worden in een neutrale en rustige omgeving zoals een bibliotheek. Ook worden de uren ingedeeld naar uw voorkeur. Wij werken dus niet met volle klassen en lange lesdagen waarbij de aandacht snel verslapt.

Tarieven

De kosten van de examentraining liggen tussen de €22 en €31 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Deze uren zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar, zodat het eenvoudig na de examens stopgezet kan worden. Er kan zelf gekozen worden wanneer de training van start gaat, bijvoorbeeld gedurende het schooljaar of juist kort van tevoren met een korte en intensieve training.

Examentraining aanvragen

Examentraining is gemakkelijk en eenvoudig aan te vragen via het persoonlijke account van StudentsPlus. Met dit account kan een inschrijving gedaan worden waarbij alle voorkeuren en wensen gevraagd worden, zodat wij direct de juiste bijlesgever aan uw kind kunnen matchen. Wij werken zonder wachtlijsten, waardoor er doorgaans binnen 2 dagen al de juiste persoon is gevonden. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Geen probleem, wij gaan direct op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.