Over ons
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Over ons

Vanaf 22 euro per uur!

Over ons

StudentsPlus is opgericht in 2002 in Groningen. De oprichters van StudentsPlus werkten bij een huiswerkinstituut en merkten dat er veel behoefte was aan individuele bijles. Wanneer er tijd voor was, richtten zij zich ieder op een eigen leerling die aan het blokken was voor een toets en die de hulp het beste kon gebruiken. Leerlingen maakten op deze manier een enorme groei door en gingen al snel naar een voldoende. Zij waren hier uiteraard erg blij mee en de oprichters merkten dat dit concept werkte. Een nieuw concept was geboren: "Individuele bijles aan huis door een student".

Doorgemaakte groei

Door de vele enthousiaste reacties van zowel ouders, leerlingen en bijlesgevers, hebben de oprichters ervoor gekozen om uit te breiden. Dit heeft in de loop der jaren geleid tot een zeer groot en ervaren bestand aan enthousiaste studenten die graag bijles willen geven. Momenteel kunnen wij voor alle niveaus bijlessen aanbieden in heel Nederland, in alle vakken.

Waar streven wij naar?

Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bijles aan te bieden. Zo hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen aan kwalitatief goed onderwijs in Nederland. Om de kwaliteit van de bijlessen te optimaliseren zijn wij zo innovatief mogelijk. Het allerbelangrijkste is dat wij u snel aan een goede bijlesgever koppelen. In veruit de meeste gevallen kunnen wij dit binnen enkele werkdagen voor elkaar krijgen.

Ons enthousiaste team is de afgelopen jaren druk bezig geweest om didactische tips en trucs te maken voor onze bijlesgevers. Voor de leerlingen hebben wij tienduizenden opgaven gemaakt. Op deze manier helpen wij de bijlesgever en de leerling om zo snel mogelijk de probleemstof weer onder de knie te krijgen.

Daarnaast streven wij naar continuïteit van de bijles en zijn wij erg betrokken nadat we een koppeling hebben gemaakt. Bij StudentsPlus staat de klant altijd op 1! Zo houden wij actief contact met u nadat de koppeling is gemaakt. Mochten er problemen zijn, dan zijn wij er voor u om deze op te lossen.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!