Bijles voor een toelatingstoets | Thuis en 1-op-1 | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles ter ondersteuning van toelatingstoetsen

Zoek je hulp ter voorbereiding op een toelatingstoets of –examen, een 21+ toets of bijvoorbeeld de taal- en rekentoets? Ook hierbij zorgt StudentsPlus voor ondersteuning! Aan de hand van de opgegeven onderwerpen en/of vakken waar jij nog bijles voor nodig hebt, zoeken wij een geschikte bijlesgever bij jou in de buurt. Wij werken met studenten die vaak een studie volgen welke in het verlengde ligt van het opgegeven probleemvlak of dezelfde toets heeft moeten doen in het verleden.

De voordelen van StudentsPlus

Bij StudentsPlus bepaal jij zelf hoe de bijlessen eruit zien en waar deze worden gevolgd. Dat kan bij jou aan huis zijn, of een eigen gekozen (openbare) locatie bij jou in de buurt, zoals een universiteit of bibliotheek. Ook de indeling van de uren mag jij zelf in overleg met je bijlesgever bepalen. Op deze manier kunnen de bijlessen plaatsvinden op dagen en tijden dat het jou het beste uitkomt. Tijdens de bijlessen wordt er altijd gewerkt met je eigen oefenmateriaal, zodat er precies gewerkt wordt aan hetgeen waar jij nog moeite mee hebt.

Flexibele urenpakketten

StudentsPlus werkt op basis van maandelijkse urenpakketten. Zo kan er voor een langere tijd bijles worden afgenomen of slechts eenmalig een aantal uren ingekocht worden. Deze urenpakketten hebben tarieven tussen de €22 en €31 per uur en wij rekenen geen inschrijf- of zoekkosten. Dus ook als we niemand vinden die jou kan helpen, rekenen wij geen kosten!

Inschrijven voor bijles

Een inschrijving voor bijles is eenvoudig en online te regelen. De eerste stap is het aanmaken van een gratis en persoonlijk account bij StudentsPlus. Met dit account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, waarbij precies wordt opgegeven wat de voorkeuren en wensen zijn met betrekking tot de bijlessen. Aan de hand daarvan word je gematcht aan de juiste bijlesgever. Let op: StudentsPlus biedt ondersteuning ter voorbereiding op toetsen en examens. Wij nemen de daadwerkelijke toetsen dus niet af!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.