Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Tarieven voor individuele bijles aan huis

StudentsPlus hanteert vaste tarieven voor bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining, waardoor u precies weet u waar u aan toe bent. Het exacte uurtarief hangt af van het aantal uren dat u maandelijks inkoopt. Hoe meer uur u inkoopt, hoe lager het uurtarief wordt. Hieronder ziet u in welke tariefgroep het door u gewenste urenaantal valt. In juli en augustus werkt StudentsPlus zonder urenpakketten. Kijk hier voor een uitgebreide uitleg over de zomerregeling.

Pakket A

€ 21,- per uur

Bij 4 tot 8 uur per maand.

Pakket B

€ 19,- per uur

Bij 8 tot 16 uur per maand.

Pakket C

€ 18,- per uur

Bij 16 tot 24 uur per maand.

Pakket D

€ 15,- per uur

Bij 24+ uur per maand.


Flexibele urenpakketten 

Een wijziging of opzegging van het pakket gaat altijd per de eerste van de volgende kalendermaand in. Lukt het door omstandigheden niet om alle uren in een maand op te maken? Dan kunt u de niet-gebruikte uren naar de eerstvolgende maand meenemen, zodat u de mogelijkheid heeft om die uren in te halen. Gaat dat niet lukken? Neem dan contact met ons op, zodat we met u tot een gepaste oplossing kunnen komen. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 9u00-19u30 telefonisch bereikbaar en op vrijdag en zaterdag van 09u00-17u00.


Geen overige kosten

Onze uurtarieven zijn vrijgesteld van btw. Tevens kent StudentsPlus geen inschrijfkosten, ook niet als wij onverhoopt geen bijlesgever kunnen vinden. Een eventuele vergoeding van de reistijd van de bijlesgever is vanzelfsprekend niet verplicht. U kunt bij de inschrijving aangeven of dit tot uw mogelijkheden behoort en het vervolgens in onderling overleg met de bijlesgever regelen. 

StudentsPlus factureert altijd achteraf, na afloop van de maand waarin het pakket is ingekocht. 


Wat u van StudentsPlus kunt verwachten:

  • individuele ondersteuning aan huis van een student;
  • vaak kunnen we binnen 5 werkdagen een bijlesgever vinden;
  • is er geen klik met de bijlesgever? StudentsPlus zoekt direct een nieuwe;
  • geen inschrijfkosten of opzegtermijn;
  • gratis toegang tot de online Leeromgeving.


StudentsPlus heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het ondersteunen van leerlingen bij hun schoolwerk. Daarnaast hebben wij een didactisch platform ontwikkeld, waardoor onze bijlesgevers een extra handvat hebben om de ondersteuning zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Zelf houden wij na het vinden van een bijlesgever ook een vinger aan de pols, zodat we kunnen bijsturen als dat benodigd is.


Uw wensen en voorkeuren zijn leidend

Ons een bijlesgever laten zoeken kost slechts 10 minuten van uw tijd. De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving starten, waarbij u uw wensen en voorkeuren aan ons doorgeeft. Daarna starten wij direct de zoektocht naar een geschikte bijlesgever. Vaak kunnen we al binnen vijf werkdagen een bijlesgever aan u voorstellen. 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.