Bijles voor mbo-studenten | Thuis en 1-op-1 | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor mbo-studenten

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles voor mbo-studenten

Moet jij op korte termijn een project afronden? Of heb je een toets waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ook voor mbo-studenten biedt  StudentsPlus uitkomst! Jij kunt bij ons aangeven waar je hulp bij nodig hebt, zodat wij een geschikte bijlesgever bij jou in de buurt kunnen vinden. Als je langere tijd de hulp van een van onze bijlesgevers kunt gebruiken, is dat uiteraard ook mogelijk. 

De voordelen van bijles via StudentsPlus

De urenpakketten van StudentsPlus zijn flexibel en daarom zeer geschikt voor aanvragen van mbo-studenten. Deze urenpakketten zijn namelijk maandelijks opzegbaar, waardoor het mogelijk is om ook eenmalig een aantal uren af te nemen. Deze uren kun je dan over 2 kalendermaanden verdelen zoals je dat zelf wil. En heb je meer uren nodig dan je hebt ingekocht? Dan kun je eenvoudig tijdens de maand uren bijkopen of je urenpakket voor de volgende maand verhogen. Onze tarieven liggen tussen de €22 en €31 per uur. Of je nou in de avonduren aan huis of toch liever overdag op school of in een bibliotheek afspreekt: bij StudentsPlus bepaal jij zelf wanneer en waar de bijles gegeven wordt. 

Onze bijlesgevers

StudentsPlus heeft in de afgelopen 22 jaar in heel Nederland een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd. Onze bijlesgevers studeren aan een hogeschool of universiteit. Het vak waar jij moeite mee hebt, vormt het startpunt voor onze zoektocht naar een geschikte bijlesgever. Deze bijlesgever volgt een studie in dezelfde richting als jij en weet daarom precies hoe jij geholpen kunt worden. 

Bijles aanvragen

Wil jij weten wat we in jouw situatie voor je kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een gratis account bij StudentsPlus aan en laat je informeren over onze mogelijkheden. Al overtuigd? Dan kun je via dit account direct een inschrijving doen met jouw concrete hulpvraag. Vaak hebben we dan binnen 2 dagen al een geschikte bijlesgever voor je gevonden. Is er geen klik tussen jou en de bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!