Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Veelgestelde vragen en hun antwoorden


Waar vindt de bijles plaats?

In principe probeert StudentsPlus de bijles altijd bij u aan huis te verzorgen. Mocht u dit liever niet hebben, dan kunt u dit tijdens de inschrijving aangeven. Eventuele alternatieven voor bijles aan huis zijn bijles op school, in een bibliotheek, of thuis bij de bijlesgever.


Wanneer vinden de bijlessen plaats?

De concrete invulling van de dagen en tijden waarop de bijlessen moet plaatsvinden kunt u in overleg met de bijlesgever bepalen.


Wat zijn de mogelijkheden voor ondersteuning bij mij in de buurt?

StudentsPlus heeft een landelijk studentenbestand. Dit houdt in dat wij vrijwel overal passende ondersteuning kunnen verzorgen. Omdat wij studenten inzetten als bijlesgevers, zijn de mogelijkheden in de grote (studenten)steden vaak wel wat uitgebreider dan daarbuiten. Om in uw specifieke situatie de concrete mogelijkheden aan te kunnen geven, hebben wij graag persoonlijk contact met u. Wij kunnen dan op basis van het niveau, de probleemstof en de woonplaats exact aangeven wat de mogelijkheden voor ondersteuning zijn.


Hoe snel kan ik beginnen?

In bijna alle gevallen vindt StudentsPlus na uw inschrijving binnen enkele werkdagen een geschikte bijlesgever. Zo niet, dan nemen we op de vijfde werkdag na de inschrijving even contact met u op om u de hoogte te stellen van de status van de zoektocht.


Wie geven de bijlessen namens StudentsPlus?

De bijlessen worden door studenten gegeven die momenteel aan een universiteit of hogeschool studeren en hun middelbare schooldiploma hebben behaald.


Wat als er geen klik is met de bijlesgever?

Neem direct contact met StudentsPlus op, zodat wij gelijk voor u op zoek kunnen gaan naar een nieuwe bijlesgever. Met alle informatie, wensen en voorkeuren die tijdens de online inschrijving worden opgegeven en met onze jarenlange ervaring, zoeken wij een bijlesgever, dus samen met u proberen wij de perfecte koppeling te maken.


Kan ik ook eenmalig een aantal uur afnemen?

Ja dat is mogelijk! De bijlespakketten van StudentsPlus gaan per kalendermaand en zijn dus ook maandelijks op te zeggen en aan te passen.


Hoe zit het met reisvergoeding?

Dit is geheel vrijwillig bij StudentsPlus. In veel gevallen kan StudentsPlus een bijlesgever vinden die zo dicht bij u in de buurt woont, dat een reisvergoeding niet nodig is. In sommige gevallen wordt de kans dat wij op korte termijn een bijlesgever kunnen vinden wel groter wanneer u de student een kleine vergoeding biedt.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

15 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!