Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Bijles basisschool – individueel en aan huis!

Heeft uw kind moeite met bijvoorbeeld spelling of breuken? StudentsPlus biedt bijles voor leerlingen van de basisschool die vakinhoudelijke ondersteuning nodig hebben of wat hulp ter voorbereiding op bijvoorbeeld een cito-toets of bij de stap naar de middelbare school kunnen gebruiken. 

Flexibel in te zetten bijlessen

Bijles of ondersteuning koopt u bij StudentsPlus in de vorm van maandpakketten in. Deze pakketten zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Het uurtarief ligt tussen €15 en €21 per uur. Wij hanteren geen inschrijf- en zoekkosten, waardoor onze zoektocht naar een geschikte bijlesgever altijd gratis is! Hebben wij iemand gevonden, maar klikt het niet tussen uw kind en de bijlesgever? Dan zoeken wij – uiteraard kosteloos – direct naar een vervangende bijlesgever.

Student als bijlesgever

Onze bijlesgevers zijn enthousiaste studenten, die zorgvuldig worden geselecteerd op uw basis van uw wensen. Voor kinderen die op basisschoolniveau ondersteuning nodig hebben, proberen wij een bijlesgever te vinden die een studie als Pedagogische Wetenschappen of Leraar Basisonderwijs (pabo) volgt. Zijn deze studenten niet beschikbaar, dan vinden we veelal binnen enkele dagen een andere gedreven student die uw kind graag helpt!

Meer dan alleen bijles

Al onze bijlesgevers hebben toegang tot het didactisch platform van StudentsPlus. In deze kennisbank vinden zij diverse artikelen over alle aspecten van het geven van bijles en het werken met (jonge) kinderen. Zo geven wij al onze bijlesgevers talloze handvatten om goed voorbereid aan de bijlessen te beginnen. Na de inschrijving krijgt u direct toegang tot de Leeromgeving; hier kunnen leerlingen zelf opgaven maken voor bijvoorbeeld rekenen en taal. De opgaven zijn beschikbaar voor het niveau van groep 6, 7 en 8. De bijlesgever kan de voortgang van uw kind online eenvoudig bijhouden. Ook u als ouder heeft op elk moment inzicht in de stappen die uw kind maakt.  

Account aanmaken en inschrijven

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij uw kind kunnen bieden? Maak dan een gratis en persoonlijk account aan om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden in uw omgeving. Via dit account kunt u vervolgens snel en eenvoudig een inschrijving doen, zodat we op zoek kunnen gaan naar de juiste bijlesgever voor uw zoon of dochter!

* Let op: onze uurtarieven worden met ingang van 1 januari 2018 gewijzigd. Op www.studentsplus.nl/tarieven vindt u meer informatie hierover.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.