Examentraining aan huis in heel Nederland | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Dé ideale examentraining

Vanaf 22 euro per uur!

Dé ideale examentraining

StudentsPlus biedt een vernieuwende vorm van examentraining aan, namelijk individueel en aan huis. Uw kind hoeft niet te reizen naar een locatie met een vol klaslokaal, maar krijgt thuis de persoonlijke aandacht wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Doordat wij al 22 jaar een groeiend netwerk van examentrainers hebben, kunnen we de examentraining in vrijwel heel Nederland verzorgen, voor elk examenvak en op ieder niveau.

Zo werkt examentraining bij StudentsPlus:

 • maak een gratis StudentsPlus-account aan;
 • geef de exacte wensen en voorkeuren door bij de online inschrijving;
 • meestal kunnen wij al binnen 2 werkdagen een examentrainer voorstellen;
 • is er geen klik met de examentrainer? StudentsPlus zoekt direct een vervangende;
 • geen inschrijfkosten of opzegtermijn;
 • de facturen betaalt u achteraf.

U bepaalt alle wensen en voorkeuren

In slechts 10 minuten kunt u ons een examentrainer laten zoeken. De eerste stap is het aanmaken van een StudentsPlus-account. Op uw account kunt u vervolgens de inschrijving doen, waarin we stapsgewijs naar al uw wensen en voorkeuren vragen. Zo geeft u zelf aan of u de examentraining aan huis wil, welke dagen het beste uitkomen en hoeveel uur moet plaatsvinden. Wij gaan vervolgens direct aan de slag en u hoort vervolgens altijd binnen 2 werkdagen van ons.

Examentraining in heel Nederland

StudentsPlus biedt examentraining aan in heel Nederland voor vmbo leerlingen, havo leerlingen en vwo leerlingen. De meeste examentraining wordt gegeven in de volgende steden:

StudentsPlus biedt examentraining aan voor de volgende vakken:

Bent u op zoek naar herexamentraining, dan kan dat bij StudentsPlus uiteraard ook.

Tarieven voor examentraining

Onze tarieven liggen tussen € 22,- en € 31,- per uur, afhankelijk van het aantal uren dat u bij ons afneemt. Hier komen nooit andere kosten bij, waardoor u exact weet waar u aan toe bent. Een eventuele reistijdvergoeding is vrijwillig en kunt u in onderling overleg met de examentrainer afspreken. 

Een goede voorbereiding op het eindexamen

Tijdens de examentraining wordt gewerkt met examenbundels en oefenexamens, zodat structureel naar het eindexamen wordt toegewerkt. StudentsPlus biedt leerlingen en studenten ook een online Leeromgeving, waarin duizenden oefenopgaven staan van de meest gebruikelijke examenvakken. Hiermee werkt uw kind nog sneller naar een hoger niveau toe!

Examentraining op maat voor iedere leerling

StudentsPlus kan vrijwel iedere leerling helpen met de voorbereiding op het eindexamen. Zo helpen wij leerlingen van het vmbo, de havo, het vwo en zelfs het gymnasium. De meeste aanvragen krijgen we voor vakken als wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, Engels en Nederlands, maar ook bij de overige examenvakken kunnen we vaak passende ondersteuning bieden.

Wie is de examentrainer?

StudentsPlus werkt met studenten die zelf onlangs het eindexamen hebben gedaan in het vak waarin zij examentraining geven. Wij hebben hen zorgvuldig geselecteerd en ook gecontroleerd of zij de examenstof goed kunnen overbrengen op leerlingen. Natuurlijk ondersteunen wij hen hier ook bij, waarbij vooral onze pedagoog een belangrijke rol speelt. Ook hebben wij een didactisch platform ontwikkeld dat vol met tips en tricks staat, zodat de examentrainers extra handvatten hebben.

Wat is het verschil met klassikale examentraining?

Klassikale examentraining vindt veelal plaats in een vastgesteld weekend, waarbij vaak twee dagen van acht uur examentraining plaatsvindt. In de praktijk blijkt dat veel leerlingen het lastig vinden om acht uur lang geconcentreerd te blijven. Daarom kan bij StudentsPlus helemaal zelf bepaald worden hoe lang de sessies zijn. Ook kan uw kind in de vertrouwde thuisomgeving aan de hiaten in zijn/haar kennis werken. 

Geen wachtlijsten

Een wachtlijst kennen wij niet. De examentraining kan dan ook vaak al binnen 2 werkdagen van start gaan. U bepaalt zelf de frequentie van de bijlessen en kunt er zelf voor kiezen of in een korte tijd veel uren worden gemaakt of dat er juist de voorkeur is voor het inplannen van uren in een langere periode. 

Lees meer

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

 • Maak een keuze in de lijst