Ontdek de mogelijkheden!
Bekijk de mogelijkheden

Gratis online Leeromgeving met aanvullende oefenopgaven

Met 20 jaar ervaring in het regelen van bijles weten wij dat er bij leerlingen en bijlesgevers behoefte is aan extra oefenmateriaal. Dit is er gekomen in de vorm van de gratis online Leeromgeving: een platform met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde vakken. De bijlesgever hoeft op deze manier geen bijlestijd te besteden aan het maken van oefenmateriaal voor de leerling, zodat er tijdens de bijlessen optimaal gewerkt kan worden aan de probleemstof.

Hoe werkt de Leeromgeving?

Na inschrijving bij StudentsPlus voor bijlessen krijgen u en uw kind direct toegang tot de Leeromgeving. In het slimme menu kan er een keuze gemaakt worden voor het vak, niveau en leerjaar zodat er gelijk opgaven gemaakt kunnen worden op het gewenste niveau. Ook kan de bijlesgever opdrachten toewijzen en een deadline stellen, zodat de opdrachten bijvoorbeeld voor de bijles start gemaakt zijn. Op deze manier kan de bijlesgever eenvoudig zien welke stof de leerling goed onder de knie heeft en wat nog extra aandacht nodig heeft. Zijn de opgaven goed gemaakt? Dan kan de moeilijkheidsgraad eenvoudig verhoogd worden. Zo blijft uw kind zichzelf altijd uitdagen!

Voor bijlesgever, leerling en uzelf!

De Leeromgeving is beschikbaar voor onze bijlesgevers en leerlingen, maar ook voor u als ouder! U kunt namelijk zelf ook opgaven toewijzen aan uw zoon of dochter en deze controleren. Zo kan er ook buiten de bijlessen om geoefend worden met het extra oefenmateriaal.

Beschikbare vakken

U krijgt toegang tot alle oefenopgaven van de Leeromgeving, dus ook voor andere vakken dan waar er bijles in gegeven wordt. Klik op een vak voor meer informatie!

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

20 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.