Gratis Leeromgeving
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Gratis online Leeromgeving met aanvullende oefenopgaven

Met 21 jaar ervaring in het regelen van bijles weten wij dat er bij leerlingen en bijlesgevers behoefte is aan extra oefenmateriaal. Dit is er gekomen in de vorm van de gratis online Leeromgeving: een platform met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde vakken.

Hoe werkt de Leeromgeving?

Na het aanmaken van een account krijg je direct toegang tot de Leeromgeving. In het slimme menu kan er een keuze gemaakt worden voor het vak, niveau en leerjaar zodat er gelijk opgaven gemaakt kunnen worden op het gewenste niveau. Heb je ook bijles bij StudentsPlus? Dan kan de bijlesgever opdrachten toewijzen en een deadline stellen, zodat de opdrachten bijvoorbeeld voor de bijles start gemaakt zijn. Op deze manier kan de bijlesgever eenvoudig zien welke stof de leerling goed onder de knie heeft en wat nog extra aandacht nodig heeft. Zijn de opgaven goed gemaakt? Dan kan de moeilijkheidsgraad eenvoudig verhoogd worden. Zo blijf je jezelf altijd uitdagen!

Beschikbare vakken

Je krijgt toegang tot alle oefenopgaven van de Leeromgeving, dus ook voor andere vakken dan waar er bijles in gegeven wordt. Klik op een vak voor meer informatie!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.