Ik wil bijles geven!
Account aanmaken

Bijles geven via StudentsPlus

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan met veel flexibiliteit waarbij je ook nog eens jouw kennisniveau op peil houdt? Denk dan eens aan het geven van bijles via StudentsPlus!Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient € 10 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Bijles geven bij StudentsPlus

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan met veel flexibiliteit waarbij je ook nog eens jouw kennisniveau op peil houdt? Denk dan eens aan het geven van bijles via StudentsPlus!

Het gemak van bijles geven via StudentsPlus

Bijles geven via StudentsPlus geeft je veel vrijheid: je mag zelf bepalen of je een leerling accepteert, zodat je altijd je eigen uren bepaald. Daarnaast geef jij de vakken op die jij leuk vindt en waar je goed in bent, zodat je daarvoor leerlingen aangeboden krijgt. De leerling koopt een aantal uren bijles per maand in. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de bijlessen ook daadwerkelijk gemaakt worden. Ook de invulling van de bijlessen mag je helemaal zelf bepalen. Uiteraard kun je het hoofdkantoor raadplegen als je hier hulp bij nodig hebt.

Wat ga ik als bijlesgever verdienen?

Je verdient bij StudentsPlus €10 per uur (onze tarieven zijn vrijgesteld van btw). Vaak zijn er ook nog andere manieren om bij StudentsPlus geld te verdienen. Zo zijn we voor bepaalde steden op zoek naar extra bijlesgevers, zoals Amsterdam en Breda. Kun jij ons daaraan helpen, dan krijg je van ons een bonus die kan oplopen tot €60 per nieuwe bijlesgever!

Flexibiliteit

Van tevoren weet je het niveau, leerjaar, aantal uren en het adres van de leerling. De bijlessen vinden doorgaans thuis bij de leerling plaats of op een andere (openbare) locatie naar keuze. Ook zie je van tevoren of de bijlessen moeten plaatsvinden op vastgestelde dagen en tijden, of dat afspreken in onderling overleg met de leerling kan. Op basis van deze gegevens mag je zelf bepalen of je een leerling accepteert of weigert.

Hoe word ik ondersteund vanuit het hoofdkantoor?

Bij StudentsPlus sta je er niet alleen voor. Wij doen er alles aan om jou te helpen en de bijlessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo hebben wij:

  • De Leeromgeving voor je ontwikkeld. Op dit platform staan voor de meest aangevraagde schoolvakken en op alle niveaus oefenopgaven. De opgaven kun je toewijzen aan je leerling, zodat deze ook buiten de bijlessen om kan oefenen.
  • Een didactisch platform voor je gemaakt. Dit platform bestaat uit tal van didactische documenten. Daar vind je informatie over onderwerpen als: “Hoe geef ik de eerste bijles?” tot “Welke verschillende leerstijlen zijn er en welke past het beste bij mijn leerling?”.

Daarnaast kun je altijd het hoofdkantoor bereiken voor vragen en advies. 

Waar moet ik als bijlesgever aan voldoen?

Onze toelatingseisen voor het geven van bijles zijn het hebben van een havo- of vwo-diploma en een 7 of hoger voor de vakken die je wilt opgeven. Daarna zal je een intakegesprek krijgen met een van onze medewerkers in jouw dichtstbijzijnde vestiging, zodat we persoonlijk met je kunnen kennismaken.

Lijkt het je leuk om bijlesgever te worden?

Ben je enthousiast over ons concept en lijkt het jou een uitdaging om jouw eigen leerling te helpen? Maak dan nu een account aan en schrijf je direct in! Na het uploaden van je bestanden wordt je inschrijving beoordeeld en kunnen we je benaderen voor een eerste leerling. Mocht je nog verdere vragen hebben, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter