Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Individuele bijles aan huis voor elke leerling en scholier

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

StudentsPlus in het kort

Hoe werkt het afnemen van bijlessen bij StudentsPlus eigenlijk?

  • Individueel en aan huis door heel Nederland;
  • Op basis van uw wensen en voorkeuren;
  • Gegeven door een student;
  • Binnen 5 werkdagen starten;
  • Bijlessen op basis van maandelijkse urenpakketten;
  • Tijden en dagen in overleg met de bijlesgever.

Mogelijkheden in uw omgeving

Bent u geïnteresseerd in wat StudentsPlus concreet voor u kan betekenen? Maak dan vandaag nog een gratis en vrijblijvend account aan, waarbij u inzicht krijgt in de mogelijkheden bij u in de buurt. Dit account gebruikt u ook om zelf de urenpakketten en financiën te beheren en hierop kunt u direct een inschrijving doen. Wij starten gelijk een zoektocht naar een bijlesgever in uw omgeving!
 

Lees meer

 

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

15 jaar ervaring

Daardoor vinden we doorgaans binnen 5 werkdagen een bijlesgever.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

Kies hieronder het schoolvak waar u bijles voor zoekt. Gaat het meer om huiswerkbegeleiding? Kies dan in het menu voor ‘huiswerkbegeleiding’.

  • Maak een keuze in de lijst

Enkele reacties van onze klanten

Amber, 4 havo

Amber kreeg goede bijles in een prettig sfeer. De afspraken waren heel flexibel te maken. Ze heeft er veel aan gehad. Niet alleen inhoudelijk, maar ook door een betere manier van leren.

Amsterdam april 2015 - heden (juni 2016)
Pauline, Mbo jaar 2

Ik ben altijd al zwak geweest in rekenen. Dit examenjaar werd ik extra zenuwachtig. Op zoek naar bijles kwam ik bij studentsplus.nl uit. Het is een duidelijke website waarop je precies kunt zien waar je aan toe bent. Het is duidelijk te zien hoe het werkt met uren en facturen en hoe je dat weer kunt aanpassen. Als iets niet duidelijk is kun je online communiceren, maar je kunt ook bellen. Ik hoefde nooit lang op een antwoord te wachten. Er wordt meegedacht en meegewerkt. Ik ben heel blij met mijn bijlessen (en mijn super docent) en haal nu weer voldoendes!

Breda september 2016 - heden (januari 2017)
anoniem, 4 havo

Met de cijfers waarmee ze de proefwerkweek in ging zou onze dochter niet over gaan; het onderwijsbeleid bepaalt echter dat doubleren geen optie is en dat deze leerlingen naar mavo 4 gaan. Na bijspijkeren en uitleg van de onmisbare basiskennis voor beide vakken de week voorafgaand aan de proefwerkweek (2 uur Duits en 4 uur economie) trok ze Economie voor 100% op en Duits tot een voldoende. Een geweldige prestatie en resultaat natuurlijk. En zeker ook de "vreemde ogen" droegen hieraan bij.

Den Haag maart 2016 - augustus 2016