Bijles voor de middelbare school | Thuis & 1-op-1 | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles voor de middelbare school – alle niveaus en vakken!

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles voor de middelbare school – alle niveaus en vakken!

StudentsPlus is hét bureau voor individuele bijles aan huis in heel Nederland. Wij bieden bijles voor ieder schoolvak op elk niveau; van Engels op 1 vmbo-niveau tot aan Grieks ter voorbereiding op het eindexamen voor gymnasiasten. StudentsPlus zoekt in uw directe omgeving naar een geschikte bijlesgever, zodat de bijlessen aan huis kunnen plaatsvinden. De bijlessen zijn altijd individueel. Uw zoon of dochter kan zo met de gevonden bijlesgever de stof behandelen die op dat moment belangrijk is. Erg efficiënt dus. 

Tarieven voor bijles

Bijles wordt bij StudentsPlus afgenomen in de vorm van urenpakketten met een minimum van 4 uur per maand. Op die manier kunnen de bijlessen structureel plaatsvinden. Dit komt de resultaten van uw kind zeker ten goede! De tarieven liggen tussen de €22 en €31 per uur en het pakket kan op ieder gewenst moment gewijzigd worden. Met ingang van de volgende maand staat er dan een nieuw urenaantal klaar of treedt de opzegging in werking. Betalen doet u bij StudentsPlus na afloop van de maand. 

Bijles op elk niveau

De bijlessen worden gegeven op ieder niveau en voor elk leerjaar van de middelbare school:

Gegeven door een student

De bijlesgevers van StudentsPlus zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vooropleiding en huidige studie. Zij hebben de vakken waarin zij bijles mogen geven op de havo of het vwo met goed resultaat afgesloten en volgen op dit moment vaak een studie aan een hogeschool of universiteit. StudentsPlus houdt van tevoren een intakegesprek met de bijlesgevers, zodat we goed weten wie onze bijlesgevers zijn.

Bijles aanvragen

Na het aanmaken van een persoonlijk account krijgt u inzicht in de mogelijkheden bij u in de buurt voor het gekozen vak en leerjaar. Vervolgens kunt een inschrijving doen en daarbij opgeven wat uw wensen en voorkeuren zijn met betrekking tot de bijlessen. Na de inschrijving vinden we doorgaans binnen 2 dagen een geschikte bijlesgever. De bijlessen kunnen dus vaak op korte termijn starten!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!