Ontdek de mogelijkheden!

Huiswerkbegeleiding aan huis

Is het plannen en maken van huiswerk niet eenvoudig voor uw kind? StudentsPlus zorgt met huiswerkbegeleiding aan huis voor structuur en betere schoolresultaten! Deze begeleiding is een andere vorm dan de meeste instanties aanbieden. De begeleiding vindt namelijk plaats bij de leerling aan huis en in een individuele setting, zodat uw kind samen met de begeleider in alle rust kan werken aan het huiswerk. Dus geen volle en drukke klassen, waarbij de aandacht snel verdwijnt. Na meer dan 15 jaar ervaring weten wij dat ons concept het beste werkt voor uw kind!

Huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus in het kort

StudentsPlus werkt op basis van flexibele en persoonlijke urenpakketten, zodat de huiswerkbegeleiding altijd afgestemd wordt op waar er op dat moment behoefte aan is. In ons grote bestand van begeleiders zoeken wij de juiste persoon voor uw kind op basis van uw wensen en voorkeuren. StudentsPlus rekent geen inschrijf- of zoekkosten, zodat u ons altijd een gratis zoektocht kunt laten starten. Doorgaans is er binnen 5 dagen een begeleider gevonden en kan de huiswerkbegeleiding direct van start gaan! Heeft u toch liever een andere begeleider? Dan gaan wij direct op zoek naar een vervanger.

Hoe nu verder?

Huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus is altijd maatwerk; wij gaan op zoek naar een begeleider op basis van uw wensen en voorkeuren. Veelal kan de huiswerkbegeleiding binnen vijf werkdagen opgestart worden. Er is bij StudentsPlus dus altijd plaats; de huiswerkbegeleiding is nooit vol en wachtlijsten kennen wij niet! De eerste stap is het aanmaken van een gratis en vrijblijvend account. Dit account gebruikt u voor alle communicatie omtrent StudentsPlus en de huiswerkbegeleiding. Met dit account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, welke benodigd is om u te matchen aan een passende begeleider. Vinden wij geen begeleider bij u in de omgeving? Dan kost het u uiteraard niets! Wij rekenen geen inschrijf- of zoekkosten.

Lees meer

Waarom StudentsPlus?

Hieronder staan de plussen van StudentsPlus

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

15 jaar ervaring

Daardoor vinden we doorgaans binnen 5 werkdagen een bijlesgever.

Geen klik met de gevonden bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Alle leerlingen maken gratis gebruik van de Leeromgeving: een online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

  • Maak een keuze in de lijst

Enkele reacties van onze klanten

Martina, 1 vmbo/havo

Wij vinden het erg goed, deze bijlessen, want het is leerzaam en hulpvol. Met vriendelijke leraren die geduldig uitleggen.

's-Gravenhage april 2016
Koen, 4 vmbo

Goeie match gevonden door StudentsPlus, zeer goed geholpen van een onvoldoende naar een dikke voldoende. Fijne en duidelijke uitleg, afspraken maken verliep soepel, aan huis is zeker een pluspunt. De financiële afhandeling liep prima, zoals ook het opzeggen en inhalen van uren. Zeer duidelijke site, onze complimenten.

Rijen januari 2016 - heden (mei 2016)
Angelique, 5 havo

Wij zijn erg tevreden over de Engelse bijles, wel jammer dat er ieder jaar een andere student kwam, maar hou een student maar eens tegen als er o.a een stage in China te krijgen. Iedere keer werd er snel een nieuwe bijlesgeefster gevonden en gelukkig waren de cijfers voor Engels ondanks de dyslexie van mijn dochter goed genoeg en daar deden we het voor.

Maarssen mei 2013 - heden (augustus 2016)