Ontdek de mogelijkheden!
Account aanmaken

Huiswerkbegeleiding aan huis

Is het plannen en maken van huiswerk niet eenvoudig voor uw kind? StudentsPlus zorgt met huiswerkbegeleiding aan huis voor structuur en betere schoolresultaten! Deze begeleiding is een andere vorm dan de meeste instanties aanbieden. De begeleiding vindt namelijk plaats bij de leerling aan huis en in een individuele setting, zodat uw kind samen met de begeleider in alle rust kan werken aan het huiswerk. Dus geen volle en drukke klassen, waarbij de aandacht snel verdwijnt. Na meer dan 15 jaar ervaring weten wij dat ons concept het beste werkt voor uw kind!

Huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus in het kort

StudentsPlus werkt op basis van flexibele en persoonlijke urenpakketten, zodat de huiswerkbegeleiding altijd afgestemd wordt op waar er op dat moment behoefte aan is. In ons grote bestand van begeleiders zoeken wij de juiste persoon voor uw kind op basis van uw wensen en voorkeuren. StudentsPlus rekent geen inschrijf- of zoekkosten, zodat u ons altijd een gratis zoektocht kunt laten starten. Doorgaans is er binnen 5 dagen een begeleider gevonden en kan de huiswerkbegeleiding direct van start gaan! Heeft u toch liever een andere begeleider? Dan gaan wij direct op zoek naar een vervanger.

Hoe nu verder?

Huiswerkbegeleiding bij StudentsPlus is altijd maatwerk; wij gaan op zoek naar een begeleider op basis van uw wensen en voorkeuren. Veelal kan de huiswerkbegeleiding binnen vijf werkdagen opgestart worden. Er is bij StudentsPlus dus altijd plaats; de huiswerkbegeleiding is nooit vol en wachtlijsten kennen wij niet! De eerste stap is het aanmaken van een gratis en vrijblijvend account. Dit account gebruikt u voor alle communicatie omtrent StudentsPlus en de huiswerkbegeleiding. Met dit account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, welke benodigd is om u te matchen aan een passende begeleider. Vinden wij geen begeleider bij u in de omgeving? Dan kost het u uiteraard niets! Wij rekenen geen inschrijf- of zoekkosten.

Lees meer

15 jaar ervaring

Daardoor vinden we doorgaans binnen 5 werkdagen een bijlesgever.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kies dan hieronder uw dichtstbijzijnde vestiging. Kies voor ‘elders’ als u in geen van de vestigingen woont.

  • Maak een keuze in de lijst

Enkele reacties van onze klanten

Lara, 2 atheneum, Utrecht, 2 atheneum

Uitstekende begeleiding van een jonge professional dat heeft geleid tot betere resultaten en meer begrip van en inzicht in het vak. Prima organisatie, duidelijke communicatie.

Utrecht oktober 2016 - heden (april 2017)
Anoniem, 4 atheneum

Het is prettig dat er een begeleider is die samen met mijn zoon wiskunde B oppakt. Daardoor is er ruimte en tijd om alle vragen te stellen die er op school in een volle klas met de beperkte tijd niet is. Zeker als je kind graag zelf op de achtergrond blijft en niet meteen vragen stelt. Door alle stof opnieuw door te nemen en samen ook aan de slag te gaan met huiswerk en oefeningen is het toetscijfer nu van een 4 naar een 6 gegaan!

Helmond februari - juni 2016
Familie Leusink, 5 atheneum

Gewoon Top!

IJsselmuiden april 2016 - augustus 2016