Bijles voor scholen
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Wat kan StudentsPlus voor uw school betekenen?

Bent u docent, zorgcoördinator, afdelingsleider, decaan of een andere medewerker op een school en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die StudentsPlus heeft voor u? Samen met scholen (po of vo) kijken wij graag naar maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van individuele bijlessen op de school zelf. Ook als er behoefte bestaat aan folders, posters of ander promotiemateriaal van StudentsPlus, kunt u contact opnemen. Via het formulier onderaan deze pagina kunt u ook een account aanmaken en eventueel een offerte opvragen.

Naast de vele voordelen voor leerlingen, heeft het doorverwijzen van leerlingen naar StudentsPlus voor bijles ook voor de school zelf veel voordelen:

Zeer snelle service

Doordat StudentsPlus beschikt over een zeer groot, landelijk netwerk van ruim 54.000 bijlesgevers, kunnen wij zeer snel reageren en handelen! De zoektocht naar een geschikte bijlesgever, neemt in de regel niet langer in beslag dan enkele werkdagen. De leerling zal dus snel de achterstand in kunnen halen en weer op het gewenste niveau zitten.

Alles wordt verzorgd

Wanneer een school een leerling doorverwijst naar of aanmeldt bij StudentsPlus, zullen wij de verdere gang van zaken op ons nemen en kan de school zich blijven richten op het onderwijs. Wij verzorgen de bijlessen van A tot Z en de school heeft er geen omkijken naar! Vanaf het eerste contactmoment tussen de leerling/ouder en StudentsPlus, tijdens de daadwerkelijke bijlessen, tot en met een stuk nazorg: alles wordt verzorgd! 

Ervaren organisatie

StudentsPlus is met ruim 22 jaar ervaring in het koppelen van leerlingen aan bijlesgevers een van de meest ervaren organisaties in Nederland. Wij hebben onze procedures en werkwijzen in de afgelopen jaren zo georganiseerd, dat er zo snel mogelijk gekoppeld kan worden. Doordat wij de afgelopen jaren al vele duizenden koppelingen tot stand gebracht hebben, weten wij hoe een goede koppeling tussen leerling en bijlesgever gemaakt moet worden. 

Toegankelijke bijlesgevers

Doordat StudentsPlus voornamelijk werkt met studenten, is het leeftijdsverschil tussen de bijlesgever en de leerling doorgaans klein. Hierdoor is de drempel voor de leerling om vragen te stellen wat lager. Bijlesgevers kunnen zich inschrijven voor vakken waarin ze nu nog studeren, of waarvoor ze een 7 of hoger hebben gehaald op hun eindlijst. Wanneer ze bijles gaan geven, komen ze bij een van onze medewerkers op intakegesprek, waarbij er gelet wordt op hun sociale, communicatieve en didactische vaardigheden. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat onze bijlesgevers zich blijven ontwikkelen. Onze bijlesgevers krijgen daarom toegang tot een databank, specifiek toegespitst op het geven van bijles, waar zij tips kunnen vinden over een breed scala aan didactische onderwerpen.

Voor leerlingen op alle niveaus

De uurtarieven die wij hanteren, worden door ouders als goed betaalbaar beschouwd, waardoor onze bijlessen voor leerlingen op alle niveaus bereikbaar is. In samenspraak met scholen bieden wij maatwerk in specifieke situaties en/of voor speciale leerlingen.

Account aanmaken als docent/begeleider


Velden met een * zijn verplichte velden.

Wil je bijles geven? Klik dan hier!