Bijles bij een cursus | Thuis en 1-op-1 | StudentsPlus
Ontdek de mogelijkheden!
Gratis account

Individuele bijles ter ondersteuning van cursussen en trainingen

Volgt u op dit moment een cursus via bijvoorbeeld de LOI, het NCOI of een talencentrum en heeft u daar hulp bij nodig? Schakel dan een bijlesgever van StudentsPlus in! Of het nu gaat om begeleiding bij het doen van een thuisstudie of vakinhoudelijke bijles; wij zoeken iemand die u daarbij kan helpen.

Bijles op maat

In de afgelopen 19 jaar heeft StudentsPlus een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd door heel Nederland. Zij hebben hun middelbare school afgerond en volgen op dit moment vaak een studie aan een hogeschool of universiteit in het land. Aan de hand van uw specifieke hulpvraag zoeken wij een student die bij u in de buurt woont en een studie volgt welke in het verlengde ligt van het aangevraagde bijlesvak. Zo kunnen wij garanderen dat de bijlesgever boven de stof staat.

Tarieven urenpakketten

De bijlessen van StudentsPlus worden afgenomen in de vorm van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn als het gaat om de urenaantallen. Zo kan er gekozen worden voor een korte periode met intensieve bijles of wat structureler voor de langere termijn. De urenpakketten zijn er al vanaf €17 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Bij deze tarieven komen geen extra kosten, zoals inschrijf- of zoekkosten. Vinden wij niemand in uw omgeving die u kunt helpen met uw hulpvraag? Dan betaalt u uiteraard ook niets aan ons!

Mogelijkheden in uw omgeving

Maak een persoonlijk en gratis account aan om de mogelijkheden bij u in de buurt te ontdekken. Met dit account kan ook gelijk een inschrijving voor bijles gedaan worden. Bij de inschrijving geeft u precies aan waar u hulp bij nodig heeft en andere wensen en voorkeuren, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar de juiste bijlesgever. Doorgaans kunnen wij al binnen 5 dagen een eerste bijlesgever voorstellen, zodat er gelijk gestart kan worden! Is er geen klik met de bijlesgever? Wij gaan direct op zoek naar een vervangende.

17 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden voor bijles aan huis ontdekken? Vul dan het formulier in!

pijl met stippellijn naar links
pijl met stippellijn naar rechts

Inschrijven

Vul tijdens de gratis inschrijving op het account de wensen en voorkeuren in.

Zoektocht

Wij vinden meestal binnen 5 werkdagen een passende bijlesgever.

pijl met stippellijn naar links

Bijles

Geen klik met de bijlesgever? Wij gaan kosteloos op zoek naar een andere.