Bijles bij een cursus | Thuis en 1-op-1 | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Bijles ter ondersteuning van cursussen en trainingen

Vanaf 22 euro per uur!

Bijles ter ondersteuning van cursussen en trainingen

Volgt u op dit moment een cursus via bijvoorbeeld de LOI, het NCOI of een talencentrum en heeft u daar hulp bij nodig? Schakel dan een bijlesgever van StudentsPlus in! Of het nu gaat om begeleiding bij het doen van een thuisstudie of vakinhoudelijke bijles; wij zoeken iemand die u daarbij kan helpen.

Bijles op maat

In de afgelopen 22 jaar heeft StudentsPlus een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd door heel Nederland. Zij hebben hun middelbare school afgerond en volgen op dit moment vaak een studie aan een hogeschool of universiteit in het land. Aan de hand van uw specifieke hulpvraag zoeken wij een student die bij u in de buurt woont en een studie volgt welke in het verlengde ligt van het aangevraagde bijlesvak. Zo kunnen wij garanderen dat de bijlesgever boven de stof staat.

Tarieven urenpakketten

De bijlessen van StudentsPlus worden afgenomen in de vorm van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn als het gaat om de urenaantallen. Zo kan er gekozen worden voor een korte periode met intensieve bijles of wat structureler voor de langere termijn. De urenpakketten zijn er al vanaf €22 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren. Bij deze tarieven komen geen extra kosten, zoals inschrijf- of zoekkosten. Vinden wij niemand in uw omgeving die u kunt helpen met uw hulpvraag? Dan betaalt u uiteraard ook niets aan ons!

Mogelijkheden in uw omgeving

Maak een persoonlijk en gratis account aan om de mogelijkheden bij u in de buurt te ontdekken. Met dit account kan ook gelijk een inschrijving voor bijles gedaan worden. Bij de inschrijving geeft u precies aan waar u hulp bij nodig heeft en andere wensen en voorkeuren, zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar de juiste bijlesgever. Doorgaans kunnen wij al binnen 2 dagen een eerste bijlesgever voorstellen, zodat er gelijk gestart kan worden! Is er geen klik met de bijlesgever? Wij gaan direct op zoek naar een vervangende.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

 • Bekijk de mogelijkheden

  Onze algoritmes berekenen jouw kans op een snelle koppeling met een bijlesgever!

 • Sneak preview van ons Learning Lab

  In ons Learning Lab vind je heel veel oefenstof waar je direct mee aan de slag kunt!

 • Gratis whitepaper "Tips voor bijles"

  In onze paper "5 simpele stappen" kun je rustig lezen over onze tips voor bijlessen.

 • Gratis adviesgesprek

  Onze experts beantwoorden graag al je vragen

 • Kijk rustig rond en beslis later

  Je gaat nog geen verbintenis aan. Kijk rustig op je gratis account en maak wat opgaven in ons Learning Lab. Wil je daarna bijles van een student, dan is ie een paar klikken van je verwijderd!