Examentraining in Duits | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele examentraining Duits aan huis

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele examentraining Duits aan huis

Op zoek naar examentraining voor het vak Duits? StudentsPlus verzorgt dit voor onder andere het lezen, luisteren en schrijven van teksten. De examentraining is altijd individueel en bij de leerling thuis. Dus ook als er nog hulp nodig is met andere onderwerpen, zoals de Duitse naamvallen, kan dit behandeld worden tijdens de training.

Wat houdt examentraining bij StudentsPlus in?

De examentrainingen zijn dus altijd individueel en bij de leerling aan huis, zodat er gewerkt kan worden aan de stof waar de leerling nog moeite mee heeft. Ook wordt er gewerkt vanuit de examenbundels en bereidt de bijlesgever uw kind zo goed mogelijk voor op het maken van een examen. De bijlesgever heeft dit zelf recentelijk nog gedaan en heeft daardoor veel tips en trucs.

Examentraining snel starten!

Op basis van uw voorkeuren zoeken wij de best mogelijke match uit ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland. Doorgaans vinden wij binnen 2 dagen een geschikte bijlesgever en kan de examentraining direct gestart worden! De dagen en tijden worden door u zelf in overleg met de bijlesgever bepaald, erg flexibel dus!

Account aanmaken en inschrijven

Om de examentraining van start te laten gaan, dient er eerst een account te worden aangemaakt. Dit is gratis en vrijblijvend en geeft meer inzicht in de mogelijkheden bij u in de buurt. Met dit account kan gelijk een inschrijving gedaan worden, wat voor ons het startsein is om op basis van de persoonlijke wensen de juiste bijlesgever te vinden. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!