Examentraining in economie | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Examentraining voor economie aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Examentraining voor economie aan huis

Economie is bij StudentsPlus een van de meest aangevraagde vakken voor examentraining. Veel leerlingen hebben nog moeite met onderwerpen als marktwerking, arbeid en elasticiteit. Tijdens de examentraining van StudentsPlus wordt gewerkt aan de onderwerpen waar uw kind moeite mee heeft en met de examenbundels. De trainingen zijn namelijk altijd individueel en bij de leerling thuis.

Urenpakketten voor examentraining

StudentsPlus werkt met maandelijkse urenpakketten. U bepaalt zelf hoeveel uur u wilt afnemen en hoe deze uren ingezet worden. De urenpakketten zijn altijd maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Zo kan er ook kort voor de examens nog een intensieve training aangevraagd worden. De tarieven van de urenpakketten liggen tussen de €22 en €31 per uur, afhankelijk van het aantal gekozen uren. Ook na de examens is het urenpakket snel en simpel opgezegd!

De bijlesgevers van StudentsPlus

De examentrainingen worden gegeven door de bijlesgevers van StudentsPlus. Zij hebben recentelijk nog het eindexamen doorlopen op hetzelfde of een hoger niveau als uw kind en dit met goed resultaat afgesloten. Zij staan nog dicht bij de examenstof en kunnen uw kind daardoor ondersteunen ter voorbereiding op het examen.

En nu?

Examentraining is eenvoudig en snel aan te vragen via het persoonlijke account van StudentsPlus. Op dit account krijgt u toegang tot de inschrijving, waarbij alle wensen en voorkeuren worden gevraagd. Aan de hand van deze inschrijving starten wij direct een gratis zoektocht naar de best mogelijke match bij u in de omgeving. Doorgaans is dit al binnen 2 werkdagen geregeld en kan er direct gestart worden! Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoeken wij direct een vervangende.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.