Examentraining in Engels | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele examentraining aan huis voor Engels

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele examentraining aan huis voor Engels

Het eindexamen van het vak Engels bestaat al jaren uit het lezen en verklaren van ingewikkelde teksten, waardoor veel leerlingen hier van tevoren nog mee willen oefenen. De bijlesgevers van StudentsPlus helpen met doelgerichte examentrainingen. Zij stomen uw kind klaar voor de eindexamens door te werken met oefenexamens en examenbundels. Ook weten zij precies hoe een leerling zich, naast inhoudelijk, ook mentaal moet voorbereiden op een examen, aangezien de bijlesgevers recentelijk nog eindexamen hebben gedaan.

Examentraining bij StudentsPlus

  • Individueel en aan huis door heel Nederland;
  • Flexibele urenpakketten;
  • Zelf dagen en tijden bepalen;
  • Altijd op basis van ‘no cure no pay’;
  • Geen inschrijfkosten;
  • Vaak binnen 2 dagen al starten!

Online Leeromgeving

StudentsPlus heeft speciaal voor haar klanten de online Leeromgeving ontwikkeld met duizenden oefenopgaven voor de meest aangevraagde vakken. Na de inschrijving krijgen u en uw kind hier direct toegang tot en kan er gelijk met de oefenopgaven van Engels gewerkt worden. Deze zijn beschikbaar op alle niveaus en leerjaren, zodat er eventueel ook stof van voorgaande jaren geoefend kan worden.

Inschrijven voor examentraining

Examentraining bij StudentsPlus is snel en eenvoudig in twee stappen te regelen. De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk account. Met dit account kunnen ook de urenpakketten en financiën beheerd worden en gelijk een inschrijving gedaan worden. De inschrijving is de plek om al uw wensen en voorkeuren aan te geven met betrekking tot de examentraining, zodat wij dit mee kunnen nemen in onze zoektocht.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!