Examentraining in geschiedenis | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele examentraining geschiedenis

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele examentraining geschiedenis

Heeft uw kind nog extra hulp nodig ter voorbereiding op het eindexamen van het vak geschiedenis? Dan zit u bij StudentsPlus goed! Onze bijlesgevers helpen bijvoorbeeld bij het scheiden van hoofd- en bijzaken van een lange tekst. Verder geven zij tips en trucs over het maken van examens aan de leerling, zodat optimaal op het eindexamen voorbereid kan worden.

Wat houdt examentraining in?

De examentraining bij StudentsPlus is op individuele basis. Uw kind werkt samen met de bijlesgever uit de examenbundels en met oefenexamens of aan andere onderwerpen waar nog extra aandacht voor nodig is. Daarnaast komt de bijlesgever bij u thuis, zodat er in een rustige omgeving gewerkt kan worden. De examentraining gaat op basis van urenpakketten, welke maandelijks aanpasbaar en opzegbaar zijn. De tarieven van deze pakketten liggen tussen de €19 en €28 per uur, afhankelijk van het gekozen aantal uren.

Examentraining door een student

Onze bijlesgevers zijn allemaal studenten die recentelijk nog het eindexamen geschiedenis hebben gedaan. Vaak volgen zij op dit moment een studie aan een hogeschool of universiteit. Aan de hand van het niveau van de leerling, kiezen wij de juiste bijlesgever. Wilt u liever toch een andere bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!

Examentraining in gang zetten

Examentraining voor geschiedenis is snel en eenvoudig zelf online te regelen. Via het account van StudentsPlus kan gelijk een inschrijving gedaan worden. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we doorgaans binnen 2 dagen een geschikte bijlesgever hebben gevonden. De examentraining kan dan direct gestart worden!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.