Examentraining in Grieks | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Examentraining voor Grieks

Vanaf 22 euro per uur!

Examentraining voor Grieks

Het eindexamen voor het vak Grieks vormt vaak een groot struikelblok bij leerlingen. De bijlesgevers van StudentsPlus, die de examentrainingen op zich nemen, oefenen met de vertaalvaardigheid en het leren van de teksten uit de examenbundel. Zo gaat uw kind weer vol vertrouwen het examen in!

Individuele examentraining

Examentrainingen bij StudentsPlus zijn altijd individueel, zodat de drempel laag ligt voor een leerling om vragen te stellen aan de bijlesgever. Ook kan er dan efficiënt gewerkt worden aan de stof waar nog moeite mee blijkt te zijn. De examentraining wordt gegeven bij de leerling thuis of een neutrale plek zoals een bibliotheek.

Wat kost examentraining?

Op basis van urenpakketten wordt het uurtarief bepaald van de examentraining, deze liggen tussen de €22 en €31 per uur. Hoe hoger het aantal ingekochte uren per maand is, des te lager het tarief wordt. Bij deze urenpakketten kan er altijd nog een wijziging in het aantal uren of een opzegging tot de laatste dag van de maand gedaan worden, zodat veranderingen per de eerste van de nieuwe maand van kracht gaan. Wij kennen geen lange opzegtermijnen dus!

Hoe nu verder?

De examentraining gaat van start zodra de inschrijving bij ons is gedaan. Een inschrijving kan gedaan worden via een persoonlijk gratis account, zodat we uw kind kunnen matchen op basis van uw wensen en voorkeuren. Doorgaans hebben we dan met 5 dagen een geschikte bijlesgever geworden, zodat de examentraining gelijk gestart kan worden! Is er toch geen klik met de bijlesgever? Er kan op ieder moment een vervangende bijlesgever aangevraagd worden.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!