Examentraining in Latijn | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Examentraining Latijn: individueel en aan huis

Vanaf 19 euro per uur!

Examentraining Latijn: individueel en aan huis

Na 21 jaar weten wij bij StudentsPlus dat veel leerlingen tegen het eindexamen van het vak Latijn op zien. Laat uw kind weer met zelfvertrouwen het examen in gaan met de examentraining van StudentsPlus. Tijdens deze examentrainingen wordt er doelgericht gewerkt aan de onderwerpen waar uw kind nog moeite mee heeft, zodat er snel resultaat wordt behaald!

Examentraining bij StudentsPlus

StudentsPlus houdt geen examentrainingen in volle klassen met lange dagen, maar altijd 1-op-1 met de leerling en bij u aan huis. Hierdoor is de examentraining flexibel in te delen en kan deze gegeven worden op momenten dat het uw kind uitkomt. De examentraining wordt afgenomen door middel van maandelijkse urenpakketten, waarvan u zelf het aantal uren bepaald. De pakketten zijn er al vanaf €19 per uur!

Examentraining door een student

StudentsPlus werkt met studenten welke recentelijk nog het gymnasium-eindexamen hebben gedaan en daarbij een goed cijfer hebben behaald voor Latijn. Velen van hen volgen op dit moment een studie aan een universiteit. Zij staan daardoor nog dicht bij de examenstof en weten alle ins en outs van het maken van examens.

Account aanmaken en inschrijven

Examentraining voor Latijn is simpel en snel te regelen bij StudentsPlus. De eerste stap is het aanmaken van een vrijblijvend account. Dit account zult u ook gebruiken om de urenpakketten en financiën te beheren. Via het account kan direct een inschrijving gedaan worden, waarbij u alle wensen en voorkeuren met betrekking tot de examentraining opgeeft. Aan de hand daarvan zoeken wij de best mogelijke match bij u in de omgeving. Doorgaans is dat al binnen 2 dagen gelukt, aangezien wij werken zonder wachtlijsten!

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.