Examentraining in natuurkunde | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Thuis examentraining volgen voor natuurkunde

Vanaf 19 euro per uur!

Thuis examentraining volgen voor natuurkunde

Natuurkunde is al jaren een van de meest aangevraagde vakken voor examentraining bij StudentsPlus. Veel leerlingen hebben nog moeite met bepaalde onderwerpen en kunnen zich daardoor niet optimaal voorbereiden op het eindexamen. Onze bijlesgever hebben recentelijk nog eindexamen in natuurkunde gedaan en dit met goed gevolg afgesloten. Ook volgens zij vaak nog een gerelateerde studie aan de hogeschool of universiteit.

Examentraining: individueel en aan huis

De examentraining bij StudentsPlus is altijd individueel en vindt bij de leerling aan huis plaats of een andere locatie naar keuze (bijvoorbeeld op school of een bibliotheek). Zo kan uw kind zelf bepalen welke omgeving hij of zij het prettigste vindt om in te werken. De examentraining wordt ingekocht op basis van een urenpakket. De tarieven hiervan liggen tussen de €19 en €28 per uur en zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Er kan dus een lange tijd examentraining worden gevolgd of voor een korte en intensieve periode.

Inschrijven

Om uw kind te kunnen inschrijven voor examentraining dient er eerst een persoonlijk account te worden aangemaakt. Met dit account kan een inschrijving gedaan worden. Op basis van de opgegeven wensen en voorkeuren kunnen wij gelijk een geschikte bijlesgever zoeken. Doorgaans kunnen we binnen 2 dagen al een eerste voorstel doen, zodat de examentraining snel gestart kan worden. Is er geen klik met de gevonden bijlesgever? Dan zoekt StudentsPlus direct een vervanger!

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.