Examentraining in Nederlands | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Individuele examentraining Nederlands

Vanaf 19 euro per uur!

Individuele examentraining Nederlands

Het eindexamen van het vak Nederlands bevat vele onderdelen, die een leerling allemaal goed moet beheersen om het examen goed af te kunnen ronden. StudentsPlus geeft eindexamentraining op alle niveaus (vmbo, havo, vwo en gymnasium) voor onderwerpen zoals het verklaren van teksten en het toepassen van de grammaticaregels. Wij kennen geen wachtlijsten, zodat de examentraining snel in gang gezet kan worden!

Examentraining aan huis

Om uw kind zo optimaal mogelijk te kunnen voorbereiden op het eindexamen, vindt de examentraining altijd bij u aan huis plaats (afhankelijk van de mogelijkheden in de directe omgeving). Zo kan er in een rustige omgeving gewerkt worden aan de stof. U kunt daardoor ook samen met uw kind bepalen hoelang de examentraining plaatsvindt. Geen drukke klassen met lange lesdagen dus! StudentsPlus werkt met maandelijks opzegbare urenpakketten, waardoor het ook mogelijk is om kort van tevoren een intensieve training te volgen.

Gegeven door een student

Onze bijlesgevers:

  • Zijn stuk voor stuk geselecteerd en gescreend;
  • Hebben recentelijk eindexamen Nederlands gedaan;
  • Hebben het vak Nederlands met goed gevolg afgesloten;
  • Volgen op dit moment vaak een studie aan de hogeschool of universiteit;
  • Zijn enthousiast en gedreven om uw kind zo goed mogelijk voor te bereiden!

Hoe kan ik examentraining in gang zetten?

De examentraining voor Nederlands is snel en simpel in gang te zetten door middel van een inschrijving. De inschrijving kan worden afgerond op het persoonlijke account die u eerst dient aan te maken. De inschrijving is het punt waar u alle wensen en voorkeuren aangeeft met betrekking tot de examentraining en een keuze maakt in het urenaantal. Aan de hand daarvan kunnen wij direct de juiste match maken voor u en kan de examentraining van start gaan! Uiteraard kunt u altijd van bijlesgever wisselen, mocht dat gewenst zijn.

Geen klik met de bijlesgever?

Wij gaan direct en gratis op zoek naar een vervangende!

21 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.