Examentraining in wiskunde | 1-op-1 en Thuis | StudentsPlus
Wij zoeken jouw student!
Bekijk de mogelijkheden

Examentraining wiskunde A, B, C en D aan huis

Vanaf 22 euro per uur!

Examentraining wiskunde A, B, C en D aan huis

Heeft uw kind nog extra hulp nodig ter voorbereiding van het wiskunde-examen? StudentsPlus helpt bij de examenonderdelen van alle soorten wiskunde, van A t/m D! De examentrainingen van StudentsPlus zijn altijd individueel en bij de leerling thuis, zodat er doelgericht en in een rustige omgeving gewerkt kan worden. Tijdens de training wordt er gewerkt met de examenbundel, maar er is voldoende ruimte om ook andere stof te behandelen.

Wat kost examentraining?

De examentraining gaat op basis van maandelijkse urenpakketten. De tarieven hiervan liggen tussen de €22 en €31 per uur en zijn maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Dus geen lange contracten en ook na de examens is het pakket snel en gemakkelijk opgezegd!

Wie geeft de examentraining?

StudentsPlus beschikt over een groot netwerk van bijlesgevers door heel Nederland, zodat wij de juiste persoon kunnen vinden die de examentraining gaat geven. Zij hebben recentelijk zelf examen gedaan, waardoor zij dicht bij de stof staan en tips en trucs kunnen geven over het maken van een examen.

Hoe kan ik examentraining aanvragen?

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk account bij StudentsPlus. Met dit account kan direct een inschrijving gedaan worden, waarin alle wensen en voorkeuren worden gevraagd. Er kan vroeg in het schooljaar gestart worden met een rustige voorbereiding, maar omdat StudentsPlus zonder wachtlijsten werkt en doorgaans binnen een aantal dagen een bijlesgever kan vinden, kan er ook kort voor het CSE eenmalig examentraining worden aangevraagd.

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Enthousiaste bijlesgevers

Onze bijlesgevers zijn zeer gemotiveerd en zorgvuldig geselecteerd.

Gratis Leeromgeving

Een gratis online platform met duizenden oefenopgaven.