Bijles geven in Roosendaal - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Roosendaal

Lijkt het je leuk om je kennis te delen met andere leerlingen waardoor ze weer beter gaan presteren? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou. Word bijlesgever bij StudentsPlus in Roosendaal.

Alle pluspunten op een rij:

  • Je verdient €13,- netto per uur;
  • Het staat een supergoed op je cv;
  • Waar en wanneer je werkt bepaal je helemaal zelf;
  • Je helpt niet alleen anderen, maar je eigen kennis blijft ook up-to-date.

“Ja, ik wil bijles geven”

Leuk dat je bijles wilt geven bij StudentsPlus. Maak nu een account aan, waarna je kosteloos de inschrijving kan doen. Door opgeven van je voorkeuren en het bijvoegen van je cijferlijst maak je de inschrijving compleet. Vaak kunnen we je hierna op korte termijn een leerling aanbieden. Jij bepaalt altijd zelf of je tijd hebt om een leerling te accepteren.

Kan ik ook ergens anders bijles geven?

Ja, dat kan. Studeer je bijvoorbeeld in Breda en wil je bijles geven in Breda? Dan is dat zeker mogelijk. Geef dit aan bij je inschrijving en je ontvangt ook leerlingen in Breda of een andere stad.

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Leuke bijverdienste

Je verdient €13,- per uur en het is erg leuk om te doen!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Flexibel

Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven

Een selectie van onze bijlesgevers

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea