Bijles geven in Utrecht - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Utrecht; dé ideale bijbaan!

Vind jij het leuk om..

  • Leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun schoolresultaten?
  • Je eigen werkdagen en -tijden te bepalen?
  • € 15,- per uur te verdienen?
  • Een uitstekende bijbaan op je cv te hebben?

Dan is een bijbaan als bijlesgever bij StudentsPlus echt iets voor jou! In Utrecht krijgen wij na 21 jaar nog steeds heel veel bijlesaanvragen van leerlingen van de basis- en middelbare school. Genoeg werk dus!

Kan ik alleen in de stad Utrecht bijles geven?

Nee, we krijgen ook veel verzoeken in de omliggende dorpen en steden. Wil je bijvoorbeeld bijles geven in Amersfoort, Breukelen, Driebergen, Gouda, Houten, IJsselstein, Woerden of Zeist, dan kan dat ook!

Lijkt het je wat?

Maak dan snel een account aan, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. Jij kunt bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op jouw havo- of vwo-eindlijst. Vaak kunnen we je na je inschrijving al heel snel een bijlesleerling aanbieden, waarna jij zelf kunt beslissen of dit bij jouw huidige (studie)drukte past.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen. Ook via de ‘Lees meer knop’ hieronder vind je nog meer informatie.

 

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

22 jaar ervaring

Al meer dan tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter