Bijles geven in Rotterdam - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Word bijlesgever in Rotterdam!

Woon jij in Rotterdam en vind je het leuk om met je opgedane kennis over bepaalde schoolvakken leerlingen te helpen? Dan is bijles geven de perfecte bijbaan voor jou! StudentsPlus krijgt dagelijks nieuwe leerlingen die op zoek zijn naar bijles voor een vak van de middelbare school, basisschool en zelfs het mbo en hbo. In Rotterdam hebben we veel leerlingen die hulp nodig hebben. Woon je in de omgeving van Rotterdam? Geen probleem, we krijgen ook veel aanvragen uit de omgeving, zoals bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Pijnacker, Schiedam, Spijkenisse of Vlaardingen

De voordelen van bijles geven...

  • Je helpt leerlingen en houd je eigen kennis op peil;
  • Je mag zelf bepalen hoeveel leerlingen je helpt (wij hanteren geen minimum);
  • Je verdient € 15,- per uur;
  • Het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe kan ik bijles gaan geven?

Maak dan snel een account aan, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. Jij kunt bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op jouw havo- of vwo-eindlijst. Vaak kunnen we je na je inschrijving al heel snel een bijlesleerling aanbieden, waarna jij zelf kunt beslissen of dit bij jouw huidige (studie)drukte past.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €15 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Staat goed op je CV

Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV

Uitstekende verdiensten

Bij StudentsPlus krijgt iedere bijlesgever hetzelfde uurloon, namelijk €13 per uur netto!

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter