Bijles geven in Almere - Dé perfecte bijbaan | StudentsPlus
Ik wil bijles geven!
Word bijlesgever

Bijles geven in Almere

Studeer of woon jij in Almere en vind je het leuk om leerlingen te helpen met het verbeteren van hun schoolresultaten? Word dan bijlesgever bij StudentsPlus Almere!

Waarom bijles geven bij StudentsPlus Almere?

  • Zelf je werkdagen en -tijden bepalen 
  • € 13,- per uur verdienen
  • Bijles geven staat uitstekend op je cv!

Hoe werkt het?

Van jou wordt verwacht dat je de vakken waarin je bijles wil geven met een 7 of hoger hebt afgesloten op de havo of het vwo. Als een leerling in jouw directe omgeving bijles nodig heeft in een van de vakken die jij wil geven, benaderen we jou met informatie over de leerling. Jij bepaalt dan of je op dat moment tijd hebt om die leerling te helpen. Omdat ouders een maandelijks urenpakket bij ons afnemen, weet je altijd al precies hoeveel uren je kunt werken.

De leerlingen die bijles willen zijn voornamelijk middelbare scholieren, maar soms ook leerlingen van de basisschool, het mbo of het hbo. Natuurlijk bepaal jij zelf welke leerling(en) je het liefst helpt. De bijlessen vinden meestal thuis bij de leerling plaats, maar altijd bij jou in de buurt!

Gebruik de gratis Android-app!

Als bijlesgever kun je de gratis StudentsPlus App downloaden en direct gebruiken. Ontvang supersnel en als eerste notificaties over nieuwe leerlingen en houd eenvoudig al je gewerkte uren bij. Download de app direct HIER vanuit de Playstore (deze is voorlopig alleen beschikbaar voor Android-apparaten). 

Wil je bijles geven in de omgeving van Almere?

Dat kan! Ook in de omliggende dorpen en steden, zoals bijvoorbeeld Dronten of Lelystad kunnen wij veel nieuwe bijlesgevers gebruiken.

Account aanmaken, inschrijven en cijferlijst uploaden

Geïnteresseerd? Maak dan snel een account aan bij StudentsPlus, schrijf je gratis in en upload je cijferlijst. We hopen je dan zo snel mogelijk een leerling te kunnen aanbieden!

Waarom
Waarom?

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden, verdient €13 per uur en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Hoe, waar en wanneer?
Hoe, waar en wanneer?

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Voor wie
Voor wie?

Studenten met een havo-, vwo- en gymnasiumdiploma zijn van harte welkom! Jij mag bijles geven in de vakken waarvoor je een 7 of hoger hebt behaald op je eindlijst.

Direct beginnen
Wil je direct beginnen?

Maak een account aan, geef je voorkeuren op bij de inschrijving en upload je bestanden. Inschrijven is uiteraard gratis!

Duizenden gratis oefenopgaven

Je hoeft zelf geen oefenstof op te zoeken of te verzinnen. Dat hebben wij al voor je gedaan!

Didactische ondersteuning

Je krijgt direct toegang tot ons didactisch platform

Jij bepaalt de vakken

Je geeft zelf aan in welke vakken je bijles wilt geven

Een selectie van onze bijlesgevers

Denise

Leerlingen begeleiden vind ik superleuk om te doen, omdat iedere leerling anders is. Maar toch werk je met iedereen naar één doel: betere cijfers!

Denise

Andrea

Toenemende resultaten en positieve feedback van zowel ouders als leerlingen geven mij motivatie om de lesstof zo goed mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgt het kleine leeftijdsverschil voor een goede communicatie met de leerlingen.

Andrea

Pieter

Met veel plezier heb ik al verschillende leerlingen verder geholpen. Samen vallen we de moeilijke opgaven aan en dan blijkt dat economie best goed te doen is.

Pieter

Lorenzo

Het geeft enorm veel voldoening om samen met een leerling vanuit een lastige positie toe te werken naar een succesvol eindresultaat.

Lorenzo